Samsung presenterar Galaxy XCover 5
Hem PRODUKTNYHETER Samsung presenterar Galaxy XCover 5

Samsung presenterar Galaxy XCover 5

Publicerat av: Redaktionen

Samsung presenterar idag Galaxy XCover 5, en robust och sofistikerad telefon anpassad för att klara av påfrestande arbete samtidigt som den möter kraven från en alltmer mobil arbetsstyrka.

Samsung presenterar Galaxy XCover 5

Galaxy XCover 5 är utvecklad för praktiskt arbete på fält och i fabrik.

Den kombinerar slitstyrka med komfort och är smidig och lätt att hålla i men robust nog att tåla tuffa arbetsförhållanden. Galaxy XCover 5 har ökad tryckkänslighet för användning med handskar och ett lättladdat utbytbart batteri för produktivitet hela dagen.

– ­XCover är en mycket populär och efterfrågad produktserie inom transport, retail och tillverkningsindustrier. XCover 5 är vårt senaste tillskott till serien som klarar av de utmaningar som arbetare i fält dagligen ställs inför. Från att skydda känslig information till att vara stöttålig och hållbar i alla miljöer. Oavsett om det är på fabriksgolvet, i extrem hetta, regn eller snö håller den för de krav som ställs på jobbet och ökar samtidigt produktiviteten, berättar Christian Kyllerman, Produktchef för området B2B på Samsung Electronics Nordic AB.

Byggd för tuffa förhållanden
Galaxy XCover 5 är utrustad för att hantera påfrestande arbete och aktiviteter. Förbättrad stötdämpning gör att Galaxy XCover 5 tål tuffare tag än tidigare. Telefonen är IP68-klassificerad vilket innebär att den klarar av att sänkas ned i en meters djupt sötvatten under 30 minuter och dessutom helt skyddad från damm. Glove Touch-funktionen ökar tryckkänsligheten och gör det möjligt att använda telefonen med handskar på.

Galaxy XCover 5 hårdvara skyddas av Samsung Knox, en säkerhetsplattform med end-to-end skydd där varje lager av telefonen skyddas, från chip hela vägen till apparna. Samsung Knox skyddar konfidentiell företagsinformation i realtid och svarar förebyggande på alltmer avancerad skadlig kod och externa hot.

Integration med Samsung Partner Ecosystem
Galaxy XCover 5 har också förbättrats med unika partneraktiverade mobilitetslösningar för användning i en rad olika scenarier, inklusive möjligheten att integrera walkie talkie-funktionen i Microsoft Teams. Push-to-talk-funktionen gör det möjligt för användare att hålla kontakten med vem som helst hela dagen via ett enkelt knapptryck. Det erbjuds också möjligheten att konfigurera vilka appar som kan startas med XCover Key – en skräddarsydd funktion som ger tillgång till dina mest utnyttjade appar som nödsamtal, kartor eller egenutvecklade applikationer med endast ett knapptryck.

Högre prestanda
Galaxy XCover 5 är utrustad med den kraftfulla Exynos850-processorn, 4 GB RAM och upp till 64 GB internt lagringsutrymme. Det utbytbara 3 000 mAh-batteriet stöder också snabbladdning via USB- och POGO-pin.

Professionell kamera
Galaxy XCover 5 är utrustad med en 16MP (F1.8) bakre kamera vilket gör det enkelt att ta bilder och videor i professionell kvalitet. Live Focus-funktionen gör att motivet för din bild blir tydligare och den främre kameran med sina 5MP (F2.2) är perfekt för videomöten. Galaxy XCover 5 stöder också Samsung Knox Capture, en integrerad säker skanningsfunktion direkt i telefonen.

Galaxy XCover 5 är tillgänglig under vecka 10 hos utvalda återförsäljare.

Specifikationer

Storlek 147 x 71.6 x 9.2mm
Skärm 5.3” HD+ TFT (Fullskärm)
AP Exynos850 (Nacho) (Octa 2.0GHz)
Minne 4+64GB
Kamera (Bak) 16M AF (F1.8) (Fram) 5M FF (F2.2)
Batteri 3000mAh Utbytbart (15W laddningsstöd) -> 15W Snabbladdningsstödd
OS Android 11
SIM Dual SIM eller Single SIM* *SIM-stöds typ varierar beroende på marknad.
NFC NFC (EMV L1)
Rugged IP68, 1,5m fall Standardiserad enligt MIL-STD810H
Sensorer Accelerometer, Närhet, Geomagnetisk, Ljus, Gyro
Pogo Pin Enbart laddning
Biometrisk säkerhet Ansiktsigenkänning
Snabbknappar En programmerbar knapp

Relaterade Artiklar