Samsung lanserar The Freestyle – en portabel SmartTV-upplevelse
Hem PRODUKTNYHETER Samsung lanserar The Freestyle – en portabel SmartTV

Samsung lanserar The Freestyle – en portabel SmartTV

Publicerat av: Redaktionen

The Freestyles banbrytande teknik visar underhållning i en kompakt och portabel form.

Den har funktioner för auto-level, auto-focus och auto-keystone som skapar utmärkt tittarupplevelse där du är.

Samsung tillkännager idag, inför CES 2022, lanseringen av sin helt nya bärbara underhållningsenhet, The Freestyle. Den erbjuder förstklassig teknologi och flexibilitet för konsumenter som vill ta med sig sitt video- och ljudinnehåll till exempel runtom i hemmet, på semestern eller till arbetet.

The Freestyle väger endast 830 gram vilket gör att konsumenten enkelt kan projicera upp en skärm var som helst. The Freestyles flexibla design möjliggör rotation upp till 180 grader så att användare kan visa högkvalitativ video– på bord, golv, väggar eller till och med tak, utan att en separat skärm krävs.

– The Freestyle är en mångsidig och flexibel produkt som passar bra för vår nordiska aktiva livsstil. Dess portabilitet gör att den är lätt att ta med dit du vill oavsett om det handlar om fritidshuset, kalaset, arbetet eller på semestern. Det är en enhet som passar alla åldrar och behov och gör att du kan njuta av TV-underhållning på ett nytt sätt, säger Magnus Nilsson, produktansvarig för TV i Norden och Sverige.

Samsung lanserar The Freestyle – en portabel SmartTV-upplevelseThe Freestyle är utrustad med auto-keystone och automatisk bildjustering skapad av branschledande teknik. Funktionerna gör att enheten automatiskt kan anpassa sin skärm till vilken yta som helst i alla vinklar, vilket ger en proportionell bild. Dessutom gör autofokusfunktionen att The Freestyle visar skarp bild i upp till 100 tum i storlek. The Freestyle kommer dessutom med ett passivt högtalarelement som ger ren och djup bas. The Freestyle är kompatibel med externa batterier som stöder USB-PD och 50W/20V-utgång eller högre, så att användare kan ta den med sig.

The Freestyle kan även användas för att skapa stämningsfulla ljuseffekter. Detta tack vare sitt ambient-mode och genomskinliga linsskydd. The Freestyle är också en smart högtalare som analyserar musiken för att para ihop den med visuella effekter.

The Freestyle erbjuder liknande funktioner som är tillgängliga på Samsung Smart TV, med appar för streamingtjänster och speglings- och castingsfunktioner som är kompatibla med både Android- och iOS-mobilenheter. Produkten är certifierad av globalt stora streamingpartners.

Freestyle kommer att presenteras under CES 2022 mellan den 5–7 januari och planeras finnas tillgänglig på den nordiska marknaden under första kvartalet 2022.

 

Relaterade Artiklar