Samsung lanserar nya dammsugaren Bespoke Jet
Hem PRODUKTNYHETER Samsung lanserar den nya dammsugaren Bespoke Jet

Samsung lanserar den nya dammsugaren Bespoke Jet

Publicerat av: Redaktionen

Den eleganta skaftdammsugaren som kommer i tre stilfulla färger ger en kraftfull och hygienisk rengöringsupplevelse tillsammans med sin tillhörande Clean Station™.

Bespoke Jet kommer finnas tillgänglig i Norden under andra kvartalet 2022.

Samsung lanserar nu Bespoke Jet™, en sladdlös dammsugare som möjliggör effektiv rengöring för alla typer av hem. Dammsugaren har ett högpresterande HEPA-filtersystem med fem lager som säkerställer bra resultat när det kommer till hygien. Filtret fångar upp 99,999 procent av alla dammpartiklar och allergener. Tillhörande CleanStation™ är en docka som laddar dammsugaren och automatisk tömmer dammbehållaren vilket ger användaren en smidig allt-i-ett lösning. Bespoke Jet™ är dessutom lätt och utrustad med en förbättrad digital invertermotor än sin föregångare för ännu kraftfullare rengöring.

– Bespoke Jet är en dammsugare som möjliggör bekväm städning och underlättar för användare att hålla det rent och prydligt i sina hem. Den har en prestanda med kraftfulla funktioner som behövs för att hålla golven rena, men också en stilren design som passar bra in det moderna hemmet, säger Rickard Fornsbäck, produktansvarig för vitvaror på Samsung i Norden.

Effektiv och hygienisk städning

Bespoke Jet™ kommer med en tillhörande Clean Station™ som enkelt tömmer dammbehållaren utan att fina dammpartiklar läcker ut , tack vare Samsungs unika Air Pulse-teknik. Clean Station laddar också automatiskt dammsugaren vilket gör att den alltid är redo att användas när du behöver den.

Samsung lanserar nya dammsugaren Bespoke JetBespoke Jet har dessutom ett HEPA-filtersystem som fångar upp 99,999 procent av dammpartiklar och allergener samt ser till att enbart ren luft släpps ut från Bespoke Jet™ under rengöringen. När luft sugs in separerar huvudcyklonen stora dammpartiklar, som sedan plockas upp i ett gallerfilter av metallnät. Ett mikrofilter fångar sedan upp fina dammpartiklar, och ett fint dammfilter fångar upp mikrodamm som annars lätt kan sippra ut. Alla delar och filter är tvättbara, så de kan hållas hygieniskt rena.

Kraftfull rengöring med nätt design

Oavsett om Bespoke Jet™ används på hårda golv eller mattor ger den maximalt sugeffekt. Dess digitala invertermotor är 47 procent lättare än föregångaren Jet90s motor och genererar upp till 210W sugkraft.

Med en högeffektiv multicyklonstruktur producerar Jet Cyclone en optimal luftväg för att minska luftmotståndet och minimera sugförlusten för att hygieniskt fånga in fina dammpartiklar som sugs in i dammsugaren.

Bespoke Jet™ väger bara 1,44 kg, vilket gör den lätt att manövrera och smidig att plocka fram både för att dammsuga upp något mindre, eller när du behöver städa hela hemmet.

Bespoke Jet™ är designad för att smälta in i alla hem och kommer i tre läckra färger – Midnight Blue, Misty White och Woody Green som gör dammsugaren till en stilren detalj i ditt hem utan att den stör den övergripande inredningen.

Enkel städning

Bespoke Jet™ har en praktisk LCD-Digital display med stöd för 28 språk. Displayen ger användaren nödvändig information såsom sugnivåinställningar och återstående batteritid. Den ger också information om eventuella problem som tilltäppning, föremål som fastnat i borsten eller avsaknad av filter, och tillhandahåller en guide som visar hur problemet kan åtgärdas.

Bespoke Jet™ har dessutom ett batteri med stor kapacitet. Dammsugaren kan användas i upp till en timme i sträck, och det går enkelt att byta till ett extra batteri för att förlänga dammsugningen med ytterligare en timme

För att enkelt rengöra hårda golv kommer Bespoke Jet™ även med en uppgraderad Spray Spinning Sweeper som har två snurrande blöta kuddar som roterar i upp till 100 minuter. Spray Spinning Sweeper har en lättskött 150 ml vattentank, så att användaren manuellt kan spraya mer vatten vid behov.

Bespoke Jet™ kommer finnas tillgänglig på den nordiska marknaden under det andra kvartalet 2022.

1. Testat baserat på IEC62885-2, Cl. 5.11, Max Mode. Baserat på SLG (Schubert Leiter Gerätesicherheit) tester.

2. Testad enligt IEC 62885-2, CL.5.11 av SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Resultaten kan variera beroende på faktisk användning. Avser partiklar i storleksintervallet 0,5 till 4,2 µm.

3. Testad baserat på IEC 62885-2, CL.5.11 med Jet-läget av SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Resultaten kan variera beroende på faktisk användning.

4. Avser dammpartiklar i storleksintervallet 0,5 till 4,2 µm.

5. VS9000 motor: 205g, VS9500 motor: 109g.

6. Sugtestad baserat på IEC62885-2 Cl. 5.8 standard, testad vid inloppet av det icke-motoriserade verktyget, med Jet-läge. Baserat på SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH tester

7. Bulgariska, kinesiska, kroatiska, tjeckiska, danska, holländska, engelska, estniska, finska, franska, grekiska, ungerska, italienska, kazakiska, lettiska, litauiska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovenska, slovakiska, spanska, tyska, svenska, thailändska, ukrainska.

8. Den angivna körtiden gäller den lägsta effektnivån med ett icke-motoriserat verktyg anslutet. Resultaten kan variera beroende på faktisk användning.

9. Batterier som ingår kan variera beroende på produkt, modell och specifikationer.

10. Spray Spinning Sweeper ingår beroende på produkt, modell och specifikationer.

 

Relaterade Artiklar