Samsung introducerar nytt BESPOKE kylskåp på IFA 2019

Samsung Electronics, öppnar upp för en ny era av köksdesign genom nya produktlinjen BESPOKE-kylskåp.

Samsung introducerar nytt BESPOKE kylskåp på IFA 2019 1BESPOKE är en ny kategori av kylskåp som tillåter en unik anpassning av köket. Kylskåpen som ingår i BESPOKE-serien är anpassade efter det moderna, personliga köket i syfte att passa in i moderna hem på ett naturligt sätt.

– Europeiska konsumenter har en tydlig preferens för kök som reflekterar familjens identitet och personliga smak i designen. Vi är glada att kunna erbjuda Samsungs nya lifestyle-innovationer som är anpassade att passa in i hemmet. säger Mathias Ekman, ansvarig för vitvaror i Norden på Samsung.

Produktlinjen BESPOKE-kylskåp har en modulär design i olika varianter, där det finns möjlighet att välja enheter med olika antal dörrar.

Möjligheten att konfigurera BESPOKE på flera olika sätt innebär att det går att utnyttja flexibiliteten att skräddarsy sitt kylskåp, så att detta passar hemmets övriga design.

Frontpanelen är också anpassningsbar, där det är möjligt att välja mellan tre olika material – cotta metal, satin glass och gam glass – samt ett flertal olika färger. Cotta metal finns tillgängligt i färgerna charcoal, vit och mint, medan populära satin glass kommer i matta färger som grå, marinblå, korall och gul. Glam glass erbjuder en glansig yta i antingen vit eller rosa färg.

Fler inbyggda erbjudanden för konsumenter

Samsung förbereder också en ny premiumproduktlinje av inbyggda kök för Europa 2020 som inkluderar en ugn, bänkintegrerad induktionshäll, diskmaskin och kylskåp. Produktlinjen är traditionell men samtidigt nytänkande och vågad i sin design.

Den första produkten i linjen är Dual Cook Steam Oven, som har en modern design och erbjuder flexibilitet vad gäller multitasking vid matlagning. Ungen har en vertikal utformning med nytt användargränssnitt. Genom Dual Cook Steam-funktionen kan ugnen även tillaga matgenom konvektion i en sektion och med ånga i en annan.

Såväl BESPOKE-serien som den nya premiumproduktlinjen med inbyggda kökslösningar finns tillgängliga i Satin Glass material, som har en stilsäker och reflexskyddad yta som smälter in i alla miljöer.