Samsung är den första TV-tillverkaren att lansera appen Apple TV och stöd för AirPlay 2
Hem NYHETER Samsung är den första TV-tillverkaren att lansera appen Apple TV och stöd för AirPlay 2

Samsung är den första TV-tillverkaren att lansera appen Apple TV och stöd för AirPlay 2

Publicerat av: Redaktionen

 Samsung Electronics meddelar idag att de släpper en uppdatering där alla Samsung Smart TV:s från 2019, samt utvalda modeller från 2018 från och med idag kommer att få tillgång till den nya appen Apple TV samt stöd för AirPlay 2.

Samsung är den första TV-tillverkaren att lansera appen Apple TV och stöd för AirPlay 2 2Apple TV-appen- kommer att finnas tillgänglig i över hundra länder medan stöd för Airplay 2 kommer att finnas i 176 länder. Båda kommer till Sverige, Norge, Danmark och Finland.

– Vi på Samsung har under det senaste årtiondet legat i framkant med att erbjuda ett brett urval av innehåll i våra Smart TV. Vi är den första TV-tillverkaren som integrerar Apple TV-appen i en Smart TV plattform. Integreringen innebär att vi fortsätter att erbjuda våra kunder ett bredare utbud och rikare upplevelser, säger Magnus Nilsson, Technical Product Manager TV, på Samsung Nordic.

Apple TV-appen är fullt integrerad i Samsungs Smart TV plattform och kan enkelt användas för att komma åt innehåll i iTunes, där användarna även kan hitta titlar i 4K HDR-upplösning med bildkvalitet i toppklass.

Samsungs Smart TV-användare kommer också att kunna använda Apple TV+, Apples videoprenumerationstjänst, via appen när den lanseras till hösten (Tillgängligheten för innehållet kan variera beroende på region och land). Genom att aktivera AirPlay 2 på Samsung Smart TV:n kommer användaren enkelt att kunna spela upp videos och annat innehåll direkt från iPhones, iPads eller Mac.

Appen för Apple TV är lätt att använda och framtagen för att ge en smidig användarupplevelse i Samsungs Smart TV.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>