SALTO Systems lanserar ny webbplats
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET SALTO Systems lanserar ny webbplats

SALTO Systems lanserar ny webbplats

Publicerat av: Redaktionen

Den nya webbplatsen lägger stor vikt vid besökarnas upplevelse och ger en strömlinjeformad, modern design, förbättrad funktionalitet och tydlig information får både kunder och potentiella kunder.

“Vi är glada över att kunna lansera den nya SALTO webbplatsen och vi känner att den stämmer överens med vår hållbara företagsvision att bli den mest tekniskt avancerade leverantören av passerkontroll och elektroniska smarta lösningar för alla typer av applikationer  världen över,” säger Borja Ganzarain, Brand & Contentansvarig på SALTO Systems huvudkontor i Spanien.

“Vårt mål med den nya webbplatsen är att förse våra besökare, kunder, partners och slutanvändare med ett nytt ekosystem som hjälper dem utveckla en bättre förståelse för SALTOs produktportfölj. De kommer att hitta en omfattande webbplats som levererar den information de behöver för att i ett tidigt skede fatta beslut om elektroniska lås & passersystem. ”

Webbplatsen har lättillgänglig information för potentiella kunder, affärs- och teknikpartners för att få viktig insikt i SALTO Systems produktportfölj och lösningar samt leverera personligt och engagerande innehåll. Här hittar man nu samlad information om alla våra plattformar såsom SALTO KS och SALTO Space.

Den nya webbplatsen kommer att uppdateras regelbundet med Partners, integrationer, nyheter, bloggartiklar, referenser, nya produkter och mer.

En del av webbplatsen innehåller djupgående lösningar för olika segment som SALTO har gjort ett stort fotavtryck i och skapat ett växande antal referenser inom: kommersiella fastigheter, boende, arbetsplatser, utbildning, hälso- och sjukvård, Hospitality och detaljhandel.

Det virtuella konfigurationsverktyget SALTO MyLock kan också nås från den nya webbplatsen så att föreskrivare, arkitekter, partners och slutanvändare kan konfigurera SALTOs elektroniska låskomponenter och visualisera dem på olika dörrtyper eller stilar. Förutom SALTO elektroniska hårdvara kan MyLock-användare välja mellan flera dörrmodeller och ett brett utbud av färger, ytbehandlingar, handtag och funktioner för att sedan ladda ner de tekniska specifikationerna för de valda produktkonfigurationerna.

Relaterade Artiklar