Säljstart i Sverige för 100% elektriska SEAT MÓ e-Scooter 125
Hem PRODUKTNYHETER Säljstart i Sverige för 100% elektriska SEAT MÓ e-Scooter 125

Säljstart i Sverige för 100% elektriska SEAT MÓ e-Scooter 125

Publicerat av: Redaktionen

SEAT MÓs första helt elektriska motorcykel levererar maximal bekvämlighet, dynamisk körning och noll utsläpp.

Nu är den beställningsbar på svenska marknaden med ett pris från 74 900 kronor.

SEAT MÓ avancerar sin internationella offensiv med tysta, utsläppsfria och helt eldrivna mikromobilitetsfordon som främjar livskvalitén i city. Den eldrivna motorcykeln SEAT MÓ e-Scooter inleder nu sitt intåg på de största europeiska marknaderna, däribland Sverige. Italien, Frankrike och Österrike. SEAT MÓ lanseras också i Grekland, som en del av Volkswagen-koncernens internationella projekt på den grekiska ön Astypalea för att minska koldioxidutsläppen genom smartare, mer hållbara och elektrifierade transporter.

Lucas Casasnovas, chef på SEAT MÓ, säger att ”SEAT MÓs expansion utomlands är ett tydligt bevis på vårt engagemang för att göra städerna renare, tystare och mer hållbara. Enbart i Spanien har vi ökat antalet försäljningsställen med fler än 70 nya, och expansionen fortsätter nu på de viktigaste europeiska marknaderna, en strategi som bidrar till 100% eldriven och hållbar urban mobilitet.”

Från Barcelona till Sverige
Hemstaden Barcelona har fungerat som SEAT MÓs testlaboratorium, tillsammans med staden har SEAT MÓ tagit fram produkter och tjänster som främjar stadsmiljön genom att ta mindre plats, ha låg ljudnivå och noll utsläpp.

”Vi kommer in i ett glödhett segment som ligger helt i linje med framtidens mobilitet och ser stora möjligheter. SEAT MÓ e-Scooter 125 är bara början på en rad spännande mikromobilitetsfordon som varumärket kommer att lansera de närmaste åren.” säger Rasul Alhakim, Network Manager på SEAT/CUPRA Sverige och fortsätter, ”Vi har satt grunden för vårt återförsäljarnätverk och planerar fortsätta expansionen de närmaste åren, målsättningen är att finnas representerade i hela landet.”

Idag finns 17 auktoriserad återförsäljare och servicepartners som både säljer och servar alla SEAT MÓs produkter.

Försäljningsstart
SEAT MÓ e-Scooter 125 är beställningsbar via webben, www.seat.se, eller hos alla auktoriserade SEAT MÓ återföräljare, den kostar från 74 900 kronor och har en räckvidd på upp till 137 km. Dessutom har den lätta motorcykeln lagringsplats för två hjälmar, automatväxel med back och en topphastighet på upp till 95 km/h.

Produktinformation och tekniska fakta SEAT MÓ e-Scooter 125

 • Färgval: Oxygen White Matt, Daring Red och Dark Aluminium Matt
 • Lagringsutrymme: Plats för två hjälmar under sätet
 • Motorkraft: 7kW (9kW max)
 • Batteri: 5,6 kWh (portabelt)
 • Räckvidd: upp till 137km
 • Topphastighet: upp till 95 km/h
 • Acceleration (0-50): 3,9 sec
 • Växel: Automatisk med back
 • Uppkoppling: SEAT MÓ Connect app tjänster ingår i 3 år
 • Pris: från 74 900 kronor
 • Garanti: 2 år på motorcykeln och 4 år eller 4000 mil på batteriet
 • MC-körkort krävs: A, A1 eller A2 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>