Safe Lane Gamings succéspel Castle Raid! med över 15 miljoner nedladdningar
Hem GAMING Safe Lane Gamings succéspel Castle Raid! med över 15 miljoner nedladdningar

Safe Lane Gamings succéspel Castle Raid! med över 15 miljoner nedladdningar

Publicerat av: Redaktionen

Safe Lane Gaming har tillsammans med publishern Voodoo släppt en ny version av spelet Castle Raid!.

Spelet har i dagsläget laddats ner av fler än 15 miljoner spelare.

Den nya versionen ger spelarna möjligheten att köpa “power ups” för att öka sina möjligheter att ta sig vidare till nästa nivå. Castle Raid!, som i augusti toppade listorna världen över på både App Store och Google Play , utökas nu med den här uppdateringen med ambition att fortsätta hålla kvar sin position bland toppspelen.

Safe Lane Gamings succéspel Castle Raid! med över 15 miljoner nedladdningarVi vill i och med uppdateringen även erbjuda spelets trogna spelare mer innehåll.

Spelet Castle Raid!, som i grunden är ett hyper casual-spel, har med sin relativt långa sessionstid och spelarbas visat potential att nå en djupare spelupplevelse.

Förhoppningen med den nya möjligheten till köp i appen är att engagera spelarna ytterligare, samtidigt som man ökar intäktsströmmarna till både IAA (In App Advertising) och IAP (In App Purchase).

Johan Henkow, VD Raketspel

“Vi har under hösten tittat på hur vi kan fördjupa spelupplevelsen på olika sätt för att locka till oss fler olika typer av spelare till spelet och engagera våra befintliga spelare ännu mer. Vi, tillsammans med Voodoo, har identifierat en potential i att nå ut till fler spelare än de traditionella hyper casual-spelarna, och gör nu den här satsningen vilken vi tror kommer leda till ytterligare användar- och omsättningstillväxt”

Relaterade Artiklar