Så hanterade Radisson Hotel Group sin IT-hantering under pandemin
Hem NYHETER Så hanterade Radisson Hotel Group sin IT-hantering under pandemin

Så hanterade Radisson Hotel Group sin IT-hantering under pandemin

Publicerat av: Redaktionen

Överfulla inkorgar med e-post ett minne blott

För att hantera effekterna för hotell- och resebranschen under pandemin, tvingades Radisson Hotel Groups team i bland annat  Europa att snabbt anpassa sin IT-infrastruktur för att hantera distansarbete.

Samtidigt behövde de fortsatt säkerställa att alla kunder fick korrekt information i alla kanaler, på hotellbokningssidor och i företagets eget callcenter samt på dess egna webbplats.

– Flera IT-system är involverade i arbetet med att optimera pris och beläggning av hotell genom att presentera rätt pris för rätt kund vid rätt tidpunkt och genom rätt kanal. Mitt team tar emot fyrtio till femtio serviceförfrågningar per dag – från enkla applikationer till tekniskt komplexa utmaningar. Vi valde Freshservice för att få mer insikt i realtid om IT-arbetsbelastningen och för att bättre distribuera arbetet, säger Benjamin Muratet, Vice President för RevTech och Distribution på Radisson Hotel Group.

Så hanterade Radisson Hotel Group sin IT-hantering under pandeminRadisson valde att använda Freshdesk ITSM-lösning Freshservice för att hantera omställningen. Freshservices enkelhet och programvarans automatiserade funktioner gjorde det möjligt för Radisson Hotel Group-teamet att se information på ett strukturerat och fullständigt sätt.

Behovet av e-postmeddelanden försvann och handläggningstiden för anställdas serviceförfrågningar minskade kraftigt.

Benjamin Muratet fortsätter:

– Tyngdpunkten ligger på effektivitet, ännu mer än förut. Dessutom arbetar teamet både från kontoret och hemifrån. Om du vill organisera arbetet bra är transparens och struktur en förutsättning. Freshservice erbjuder oss den transparensen. Arbetsmöten på plats används nu  för strategiska diskussioner, snarare än för att fördela arbetsbelastningen, vilket vi kan göra i Freshservice.

 

Relaterade Artiklar