S21 FE 5G: En flaggskeppstelefon designad för alla
Hem PRODUKTNYHETERMOBILTELEFONER S21 FE 5G: En flaggskeppstelefon designad för alla

S21 FE 5G: En flaggskeppstelefon designad för alla

Publicerat av: Redaktionen

Den senaste medlemmen i Galaxy S21-familjen levererar kända S21-funktioner – som kraftfull prestanda och en mobilkamerauppsättning av högsta klass – i en raffinerad, ikonisk design.

Samsung presenterar idag Samsung Galaxy S21 FE 5G. Galaxy S21 FE 5G är en smarttelefon som levererar utvalda kundfavoritfunktioner från Samsung Galaxy S21-serien i ett väl avrundat paket.

Den är utrustad med några av de mest uppmärksammade nyheterna från Samsung Galaxy S21 — iögonfallande design, kraftfull prestanda, en proffskamera och sömlös ekosystemanslutning.

– På Samsung är vi fokuserade på att kunna leverera de senaste mobila innovationerna till ännu fler människor. Vi fick otrolig respons på Galaxy S20 FE och Galaxy S21-serien. Så vi tillämpade samma tillvägagångssätt med S21 FE 5G och utrustade den med de premiumfunktioner som betyder mest för våra lojala Samsung Galaxy-fans, berättar Oskar Smedstad, nordisk produktchef på Samsung Electronics Nordic.

Fler sätt för användare att uttrycka sig
S21 FE 5G: En flaggskeppstelefon designad för allaSamsung Galaxy S21 FE 5G arbetar vidare med formspråket från Galaxy S21-serien. Allt börjar med den ikoniska Contour-Cut-ramen som sömlöst integreras med Galaxy S21 FE 5G:s kamerahus för en elegant och enhetlig look. Samsung Galaxy S21 FE 5G erbjuds i fyra nya spännande färgalternativ – Graphite, White, Olive, Lavender – som alla har en elegant matt finish med en 7,9 mm tunn profil så att den lätt kan glida in i fickan.

Kraft när det behövs som mest
Samsung-användares feedback visar att prestanda och skärmen är två viktiga delar i en ultimat mobilupplevelse. Det är därför Galaxy S21 FE 5G är utrustad med en Snapdragon 888 processor. Dedikerade gamers och streamers kommer att imponeras av S21 FE 5G:s ultra-skarpa högkvalitativa grafik och bildkvalitet. Tack vare Galax S21 FE 5G:s 120Hz uppdateringsfrekvens tillsammans med den höga upplösningen på en Dynamisk AMOLED 2X-skärm kommer spelen flyta på friktionsfritt.

Lång batteritid värderas också högt hos användarna, så Galaxy S21 FE 5G är utrustad med ett batteri som håller hela dagen, byggt för att hålla från jobbet till hemmet och överallt däremellan. Samsung Galaxy S21 FE 5G:s kraftfulla batteri har stöd för 25W supersnabb laddning så att du kan ladda ditt batteri med mer än 50 % på bara 30 minuter.

Fotofavoriter för Samsung Galaxy-entusiaster
Galaxy S21 har gjort sig känd för sin fantastiska kamera, och S21 FE 5G blir inget undantag. Den är utrustad med samma professionella uppsättning som används för att ta verklighetstrogna och levande bilder. Både fotografiamatörer och proffs kan utan större ansträngning redigera, lägga upp och dela imponerande innehåll. Den är även utrustad med en förbättrad nattlägesinställning. Nu kan användare förbättra bilder i svagt ljus och ta tydliga bilder under mörka förhållanden. När du vill få med alla i bilden, ger S21 FE 5G Samsungs bästa selfie-upplevelse hittills. Använd S21 FE 5Gs avancerade 32 MP främre kamera för att ta en högkvalitativ bild av dig och dina vänner.

En skräddarsydd och trygg mobilupplevelse
Tack vare Samsungs intuitiva One UI 4 kan du designa den perfekta mobilupplevelse för dig. Fullpackad med djupgående anpassningsalternativ och kraftfulla integritetskontroller som ger dig bättre kontroll av din data. Med utökade funktioner kan bland annat dina hemskärmar, ikoner, aviseringar, bakgrundsbilder anpassas. Widgets, exempelvis, har designats om och uppgraderats för att erbjuda fler anpassningsalternativ än tidigare. Samsung menar att en äkta skräddarsydd upplevelse är mycket mer än bara utseende och känsla. För att säkerställa sinnesfrid är S21 FE 5G byggd med en ny integritetspanel som samlar säkerhets- och integritetskontroller på ett och samma ställe, vilket gör upplevelsen av One UI 4 på Galaxy S21 FE 5G lika sömlös som säker.

Pris och tillgänglighet
Samsung Galaxy S21 FE 5G kommer finnas tillgänglig via Samsung.com och utvalda nordiska återförsäljare under vecka 2 (10-15 januari) 2022 till ett rekommenderat cirkapris från 8190 SEK.

 

Relaterade Artiklar