RugVista förbättrar kundupplevelsen genom samarbete med leveransplattformen Ingrid
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK RugVista erbjuder den bästa kundupplevelsen genom samarbete med leveransplattformen Ingrid

RugVista erbjuder den bästa kundupplevelsen genom samarbete med leveransplattformen Ingrid

Publicerat av: Redaktionen

RugVista har inlett samarbeta med leveransplattformen Ingrid för att ge kunder på nyckelmarknader i Europa bättre tillgång till föredragna alternativ för sista sträckan i leveranskedjan, så kallade last-mile leveransalternativ, och optimera företagets logistik.

“RugVista strävar ständigt efter att erbjuda den bästa kundupplevelsen och vi vet att det är avgörande att kunna erbjuda attraktiva leverans- och returalternativ på varje lokal marknad”, säger Anders Matthiesen, Chief Operating Officer på RugVista.

“Samarbetet med Ingrid skapar flexibilitet för våra kunder och möjliggör för oss att kontinuerligt optimera leverans– och returupplevelsen”.

RugVista rullade nyligen ut Ingrid i Sverige, Danmark och Finland samtidigt som PostNords leveranslösningar introducerades i Sverige och Danmark. Planen är att fortsätta lansera Ingrid och nya last-mile leveransalternativ på ytterligare marknader under året.

RugVista förbättrar kundupplevelsen genom samarbete med leveransplattformen IngridIngrid finns på över 80 marknader runt om i världen och har hanterat över 40 miljoner beställningar genom sin leveransutcheckningsplattform. Ingrid tillhandahåller tjänster inom check-out, orderspårning och leveranslogistik.

”Jag är glad och stolt över att välkomna en ledande e-handlare som RugVista till vår leveransplattform. Att leverera skrymmande och otympliga varor, såsom mattor, på många marknader är komplext och med vår hjälp kommer RugVista både att kunna förbättra kundupplevelsen och optimera sin logistik” säger Piotr Zaleski, VD för Ingrid.

Relaterade Artiklar