RLVNT lanserar världens bästa “Value for Money”- Smart Watch med Wear OS by Google i hela Norden.
Hem NYHETER RLVNT lanserar världens bästa “Value for Money”- Smart Watch med Wear OS by Google i hela Norden.

RLVNT lanserar världens bästa “Value for Money”- Smart Watch med Wear OS by Google i hela Norden.

Publicerat av: Redaktionen

TicWatch S och TicWatch E erbjuder den senaste teknologin inom mjukvara och hårdvaruutveckling för Wearables.

RLVNT lanserar världens bästa “Value for Money”- Smart Watch med Wear OS by Google i hela Norden. 2Båda modellerna har intuitiva användargränssnitt som ger användaren tillgång till Google Play’s robusta app-ekosystem som inkluderar appar för fitness aktivitetsmätning, produktivitet, sömnmätning, musik-streaming och mer.

Båda smarta klockorna är vatten- och dammsäkra (IP67) och kommer utrustade med alla nödvändiga sensorer för att mäta träning och hälsa så som pulsmätare, accelerometer och GPS.

TicWatch E har ett genomskinligt designhölje medan TicWatch S är skräddarsydd för en aktiv livsstil med inbyggd GPS-antenn för bästa positionering i ett andningsbart gummimaterial som motverkar svett.

Båda klockorna har fått designutmärkelser där TicWatch E vann Good Design Award 2016 och TicWatch S erhöll 2017 iF Design Award. Med TicWatch E och S breddas TicWatch sortiment av smarta klockor som passar varje livsstil till ett bra pris.

Mobvoi särskiljer sig på Smart Watch-marknaden genom sin prisvinnande design, prisvärdhet och genom sitt engagemang med sina produktanvändare. Mobvoi är dessutom den enda Startup-tillverkaren av smarta klockor som är officiell Wear OS by Google-partner.

Nordisk tillgänglighet från start

“Genom våra partneråterförsäljare Verkkokauppa, Elisa, NetOnNet, Inet, Power, Teknikmagasinet och Webhallen, är vi glada att kunna erbjuda TicWatch i hela Norden från start”, säger Martin Liljegren – RLVNT´s grundare. “Vi är väldigt glada över att kunna lansera TicWatch i Norden efter alla positiva betyg som produkterna har fått i USA och i Asien. Vi tror att den nordiska marknaden är redo för en smart klocka som erbjuder god design och en fantastisk kvalitet till ett bra pris. Det som gör TicWatch extra intressant är att Wear OS by Google både fungerar med Android– och iOS-telefoner“ avslutar Liljegren.

*Google, Wear OS by Google, Google Play och Android är varumärken av Google Inc. Wear OS by Google fungerar med Android 4.4+ telefoner (ej Go edition) eller iOS 9.3+. Stödet för vissa funktioner varierar beroende på plattform och land.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>