Rekordökning – 179% fler ansökningar till årets Löwengrip Female Entrepreneur Award
Hem EVENT Rekordökning – 179% fler ansökningar till årets Löwengrip Female Entrepreneur Award jämfört med 2022

Rekordökning – 179% fler ansökningar till årets Löwengrip Female Entrepreneur Award jämfört med 2022

Publicerat av: Redaktionen

Intresset för årets Löwengrip Female Entrepreneur Award når nya höjder med hela 179% fler ansökningar jämfört med 2022.

En lycklig vinnare ska nu koras och belönas med både monetär och kompetensbaserad stöttning som hjälper henne att förverkliga sin affärsidé.

Nu återstår intensivt sållningsarbete för LFEAs styrgrupp innan det äntligen är dags att presentera vinnaren på Dermaromes event #empoweredbybeauty som äger rum på Internationella Kvinnodagen den 8 mars.

Löwengrips utmärkelse Löwengrip Female Entreprenur Award grundades 2021 med syfte att kickstarta och stötta kvinnliga affärsidéer samt kvinnligt entreprenörskap. En vinnare har chans att vinna ett monetärt pris om 25,000 SEK och framförallt kompetensbaserad stöttning från en meriterad kvinnlig styrgrupp.

Årets styrgrupp består av:
  • Camilla Forberg, Vice President Brand & Marketing, Telia Norge
  • Jennie Sandberg, Chefredaktör och ansvarig utgivare MåBra och Motherhood
  • Alexandra Davidsson, Hållbarhetsexpert specialiserad på hållbar och cirkulär konsumtion
  • Stephanie Leisnert, Senior Associate och Advokat på Mannheimer Swartling
  • Fanny Sandström, Brand Director Löwengrip.

Vinnaren coachas inom områden som marknadsplan, kanalstrategi, pressbearbetning, pitchträning, ekonomi och affärsjuridik – som kan hjälpa henne att ta sista klivet för att förverkliga eller utveckla sin affärsidé.

“Vi är så stolta över att för andra året i rad få utse en vinnare av LFEA. Vi hade högt tryck förra året men i år stängde ansökan med hela 179% fler ansökningar jämfört med i fjol. Vi är mycket tacksamma för förtroendet som det växande antalet ansökningar pekar på. För oss är denna utmärkelse ett sätt att förvalta Löwengrips entreprenöriella essens, samtidigt som vi får möjlighet att på ett konkret sätt ge tillbaka till vår fantastiska kvinnliga målgrupp. LFEA är viktigt hjärteprojekt för oss på Löwengrip. Vi ser tillsammans med vår styrgrupp fram emot att pusha, och coacha, vinnaren mot att ta utvecklas sin affärsidé.” – Fanny Sandström, Brand Director Löwengrip.

Vem blir vinnaren av Löwengrip Female Entrepreneur Award 2023?

Nu återstår styrgruppens sållningsarbete med att välja ut de kandidater som tar sig vidare till final. Alla som ansökt kontaktas under februari månad av en representant från Löwengrip Female Awards styrgrupp. De utvalda kandidater som går vidare får närvara på eventet #empoweredbybeauty på AtSix i Stockholm den 8 mars på Internationella Kvinnodagen, där vinnaren slutligen presenteras.

Rekordökning – 179% fler ansökningar till årets Löwengrip Female Entrepreneur AwardEventet arrangeras årligen av Löwengrips ägare Dermarome med syfte att förutom uppmärksamma denna viktiga dag även samla in pengar till bolagets CSR-program Dermacare, som på olika sätt stöttar kvinnor i Masai Mara, Kenya. Alla intäkter från eventet går oavkortat ner till kvinnorna i Masai Mara.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar