Rekordförsäljning och rekordbonus för Gekås Ullared
Hem NYHETER Rekordförsäljning och rekordbonus för Gekås Ullared

Rekordförsäljning och rekordbonus för Gekås Ullared

Publicerat av: Redaktionen

Gekås Ullared är återigen en av vinnarna på detaljhandelsmarknaden när 2018 summeras.

Rekordförsäljning och rekordbonus för Gekås Ullared 1

Rekordförsäljning och rekordbonus för Gekås Ullared

Den totala årsförsäljningen landade på 5,4 miljarder kr vilket ger en bonus på 23 miljoner till företagets medarbetare.

År 2018 blev ännu ett framgångsrikt år för Gekås Ullared. Totalt stannade försäljningen i varuhuset på 5,4 miljarder vilket är 200 miljoner mer än 2017. Samtliga verksamheter i företaget har haft tillväxt, vilket innefattar Gekåsbyn med camping, stugby och hotell samt de olika restaurangkoncepten som finns på plats i varuhuset och på hotellet.

Den starka utvecklingen ger en ordentlig bonus till personalen i företaget. Totalt reserveras 23 miljoner i bokslutet och utbetalning sker i anslutning till löneutbetalningen i januari. För den enskilde medarbetaren som jobbar heltid på Gekås Ullared blir det ett tillskott på 17 000 kr på årets första löneutbetalning.

-Det väldigt glädjande att vi visar upp tillväxt igen och att vi klarar matchen mot både e-handel och ett allt mer pressat detaljhandelsklimat, säger vd Boris Lennerhov. Tillväxten har framförallt skett under andra halvåret så trenden ser väldigt bra ut.

-Ännu mer glädjande är att medarbetarnas insatser även ger extra frukt i form av bonus till alla som gör jobbet och ser till att vi kan fortsätta att vara framgångsrika, säger Boris Lennerhov.

Relaterade Artiklar