Hem NYHETER Rebecca Stella – första kvinnan i Norden med q-handel

Rebecca Stella – första kvinnan i Norden med q-handel

Publicerat av: Redaktionen

Rebecca Stella väljer foodora som partner för att sälja sitt sortiment från Rebecca Stella Beauty.

Rebecca Stella - första kvinnan i Norden med q-handel 2

Rebecca Stella

Genom att välja foodora som satsar stort på q-handel kan kunderna nu få Rebecca Stella Beautys sortimentet hemlevererat snabbt efter beställning. Q-handel, tredje generationens digitala handel är här för att stanna och lanserades av foodora i maj 2020, vilket innebär att kunderna får hemleverans i expressfart.

Rebecca Stella Beautys sortiment kommer finnas hos foodora från med i höst. Med start i Stockholmsregionen men området kommer att utökas. Leverans till kund kommer ske samma dag, inom en timme.

– foodora är ett bolag som tänker utanför boxen och utvecklar sin affär innovativt löpande, vilket jag tror är ett framgångsrecept för dagens bolag. Med Rebecca Stella Beauty vill jag uppmuntra kvinnor till att känna sig självsäkra och vackra och genom foodora kommer jag kunna tillgängliggöra hela min produktkatalog på ett snabbt och smidigt sätt, säger Rebecca Stella och fortsätter:

– Att vara den första kvinnan i Norden med att anamma q-handel känns fantastiskt spännande! Genom att bli frontrunner inom tredje generationens digitala handel, hoppas jag att jag kan uppmuntra fler kvinnliga entreprenörer att starta sin entreprenörsresa, då det idag är fler män som sitter på ledande positioner och startar fler företag än kvinnor, avslutar Rebecca Stella, grundare av Rebecca Stella Beauty

– Jag är väldigt stolt över vårt samarbete med Rebecca Stella. Det är ett kvitto på att vi är en attraktiv samarbetspartner. Vi har breddat vår affär och Rebeccas produkter ligger i helt i linje med vår ambition att gå in på fler marknader. Kunder vill idag handla på sina egna villkor och kunna välja bland ett mångfacetterat utbud och få leveranserna snabbt. Som marknadsledare inom q-handeln är det vår skyldiga att tillgodose våra kunders behov, säger Hans Skruvfors, vd foodora Sverige

Rebecca Stella Beauty
Varumärket grundades i början av 2019. Alla produkter är Cruelty Free, och Skin Care linjen är både Vegansk och produceras enbart i Sverige. Bland produkterna finns de mycket populära läppennorna, återfuktande Skin Care-produkter som ger ett fantastiskt glow – samt underbara parfymer. Hösten 2020, tillkommer ett helt sortiment av välproducerade nyheter inom både Skin Care, Makeup, parfym och hårstyling. Rebecca Stella Beauty skapar trender, samt står för en noggrann produktion och kvalité.

Fakta om q-handel 
Q-handel är tredje generationens e-handel och lanserades av foodora i maj 2020, det innebär att kunder får möjlighet att beställa andra varor, förutom vanligtvis restaurangmat. Varorna levereras snabbt samma dag, under en timme. Butiker som anslutit sig till foodora är bland många andra: ICA, Pocketshop, Hard Rock Shop, Espresso House och Rebecca Stella Beauty. Fler aktörer tillkommer inom kort.

Relaterade Artiklar