Rea även efter Black Friday och Cyber Monday – Shoppingportalerna hjälper dig fynda
Hem NYHETER Rea även efter Black Friday och Cyber Monday – Shoppingportalerna hjälper dig fynda

Rea även efter Black Friday och Cyber Monday – Shoppingportalerna hjälper dig fynda

Publicerat av: Redaktionen

För den som missade att fynda julklappar under Black Friday och Cyber Monday finns det gott om sajter där det är lätt att få tag på riktiga kap.

Rea även efter Black Friday och Cyber Monday - Shoppingportalerna hjälper dig fynda 1

Tommy Inkilä, Nordic Manager på Spot-a-Shop.

Hemsidor som Campadre, Spot-a-Shop och Boozt samlar modemärkens utegående produkter och butikers reor året runt, så för den som inte ville hetsshoppa under en enda dag går det fortfarande att hitta bra presenter utan att ruinera sig.

Att man inte vill stressa igenom en massa hemsidor på Black Friday betyder inte att man gillar att betala fullpris för olika varor. Kostnaden för julklappar växer sig snart hög och då kan det vara värt att veta att många märken och butiker faktiskt har rea året om – det marknadsförs bara inte lika väl som inför shoppinghögtider.

– Vi vill göra de ständiga reorna synliga och göra det lättare för personer att få tag på bra produkter utan att betala hisnande priser. Det är viktigt att påvisa att det inte bara är vid vissa specifika tillfällen det är rea, utan att det går att portionera ut inköpen under årets gång, säger Tommy Inkilä, Nordic Manager på Spot-a-Shop.

Det blir allt populärare att fynda märkesvaror till lägre priser och att det är förra säsongens mode verkar inte störa så många längre. Att stora bolag som H&M slår upp portarna till allt fler Afoundbutiker runt om i Sverige och världen tyder på att människor blir allt mer medvetna om att man inte bara ska kassera förra årets mode, utan ta vara på det. En vinst både för miljön och för den egna plånboken.

Relaterade Artiklar