Qliro och Parfym.se inleder samarbete
Hem E-HANDEL Qliro och Parfym.se inleder samarbete

Qliro och Parfym.se inleder samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Qliro har inlett ett samarbete med Parfym.se, en ledande onlinebutik inom parfym, makeup samt hud- och hårvård, avseende betallösningar för deras e-handel.

Qliro och Parfym.se inleder samarbete 2Med Qliro får Parfym.se en av Nordens mest populära betallösningar, byggd utifrån e-handlarens önskemål och för att klara av större e-handlares utmaningar. Parfym.se grundades 2005 och omsatte cirka 200 miljoner kronor under 2017.

– Vi tilltalades av Qliros konsumentfokuserade erbjudande. Med Qliro får vi en kundvänlig partner och en beprövad betallösning som möjliggör för oss att fokusera på kärnverksamheten och fortsatt tillväxt, säger Darko Draskovic, VD för Parfym.se.

Parfym.se har idag verksamhet i Sverige och Finland (www.hajuvesi.fi) och planerar ytterligare expansion i Norden. Parfym.se har ett av branschens högsta betyg på Trustpilot med 9,4/10.

Qliros betallösning används nu på Parfym.se i Sverige och Finland.

– Vi är stolta över att inleda detta samarbete med Parfym.se. Bolaget startade som ett gymnasieprojekt 2005 och har visat en fantastisk utveckling sedan dess. Vi ser nu fram emot att arbeta med Parfym.se för att tillsammans vidareutveckla deras kunderbjudande, säger Marcus Lindqvist, VD för Qliro Group.

Med Qliro får e-handlaren:

– En betallösning som fokuserar på innovation och användarvänlighet genom hela köpresan, och därmed maximerar kundupplevelse och lojalitet.

– En tjänst som skapar värde för handlaren genom en tydlig och transparent affärsmodell där handlaren kan fokusera på sin kärnverksamhet.

– En flexibel partner som anpassar sig efter e-handlarens krav – från fakturadesign till kundtjänstprocesser och mycket mer.

– En beprövad betalmetod och teknisk lösning som hanterar volymer från ett flertal av Nordens största e-handlare.

Relaterade Artiklar