Probihorse väljer SiteDirect för e-handel
Hem E-HANDEL Probihorse väljer SiteDirect för e-handel

Probihorse väljer SiteDirect för e-handel

Publicerat av: Redaktionen

Probihorse erbjuder mikroorganismer och levande probiotika för djur, trädgård, hälsa och vatten.

Probihorse väljer SiteDirect för e-handel 2Nu kommer de att göra en satsning på e-handel och har valt SiteDirect GO e-handelsplattform för att nå ut på marknaden.

– När vår verksamhet växte så blev orderhanteringen i vårt dåvarande system ohanterbart och stundvis låg även vår e-handel nere på grund av överbelastning. Vi beslutade att byta leverantör och sökte då efter något tryggt och pålitligt system utvecklat i Sverige, säger Kim Liungman på Probihorse.

– Det är viktigt för oss att ha en nära relation till våra samarbetspartners, fortsätter Kim. Det får vi med SiteDirect. Nu kan vi växa i lugn och ro och fokusera på det vi är bra på. Med ett proffsigt team i ryggen är allt möjligt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>