Premiär för julbord på Gekås Ullared
Hem NYHETER Premiär för julbord på Gekås Ullared

Premiär för julbord på Gekås Ullared

Publicerat av: Redaktionen

För första gången någonsin bjuder Gekås Ullared in till julbord i varuhuset.

Premiär för julbord på Gekås Ullared 1

För första gången någonsin bjuder Gekås Ullared in till julbord i varuhuset.

Från den 10 december dukar Restaurangen på Plan 3 upp ett klassiskt julbord till bästa Gekåspris. Vi räknar med att servera 10 000 julbord på 10 dagar säger Boris Lennerhov, vd på Gekås Ullared.

Årets julhandel är i full gång på Skandinaviens största varuhus och nu meddelar Gekås Ullared att julstämningen höjs ytterligare ett snäpp i år. För första gången någonsin kommer det dukas upp julbord i varuhusets restaurang.

-Vi kommer satsa på ett klassiskt julbord med alla svenska favoriter som till exempel Janssons frestelse, julskinka, prinskorv, köttbullar och sill. Och eftersom Ullared ligger i Halland finns det självklart också grönkål på julbordet, berättar Patric Jernberg, ansvarig för Gekås restauranger.

Gekås julbord serveras alla vardagar under perioden 10-21 december mellan klockan 12.00 och 17.00. Priset är endast 119 kr och barn upp till 13 år äter för 39 kronor. Att priset på julbordet skulle gå i linje med Gekås lågprisfilosofi var en självklarhet.

-Vi har satt ett pris som ger de flesta av våra kunder möjlighet att förgylla shoppingdagen med ett klassiskt julbord, säger Gekås vd Boris Lennerhov. Att handla hos oss ska alltid vara prisvärt, det gäller såväl varuhuset som våra restauranger och boendeanläggningar.

Relaterade Artiklar