PostNord Strålfors och Tink ingår partnerskap för Open Banking-betalningar
Hem BETALLÖSNINGAR PostNord Strålfors och Tink ingår ny partnerskap för Open Banking-betalningar

PostNord Strålfors och Tink ingår ny partnerskap för Open Banking-betalningar

Publicerat av: Redaktionen

PostNord Strålfors, marknadsledande aktör inom Customer Communication Management och Nordens största distributör av fakturor, har valt Tink, Europas ledande Open Banking-plattform, som leverantör av teknik för Open Banking-betalningar.

Tinks teknik för betalningsinitiering innebär att PostNord Strålfors kan lägga till banbrytande, Open Banking-baserade betalningar i sitt nordiska omnikanalserbjudande.

Med det nya partnerskapet kan Strålfors och Tink förändra hur fakturor betalas och hanteras i Norden. Målet är att skapa en överlägsen användarupplevelse genom att effektivisera betalningsprocessen för konsumenterna och minska den tid och ansträngning som krävs för att hålla koll på sin ekonomi. Samtidigt säkerställer man enkelhet och kostnadseffektivitet för det företag eller den fakturaavsändare som tar emot betalningen.

PostNord Strålfors och Tink ingår partnerskap för Open Banking-betalningar

mattias noren postnordstralfors

”Vi är mycket nöjda med det nya partnerskapet med Tink, den ledande aktören inom Open Banking och A2A-betalningar. I dag hanterar vi hundratals miljoner fakturor årligen för våra kunder i Norden.

Med Open Banking (PSD2) ser vi det som en naturlig utveckling av vårt erbjudande att nu också kunna erbjuda våra kunder enkla, säkra och användarvänliga betalningslösningar som är integrerade i våra befintliga kanaler”, säger Mattias Norén, Head of Strategy & Business Development på PostNord Strålfors.

Vegard Haveland, Nordenansvarig på Tink, tillägger: ”Vi är stolta över att samarbeta med en av marknadsledarna i Norden för att leverera en betaltjänst som blir en kontaktpunkt för miljontals människor och som förändrar sättet att betala räkningar och fakturor i vardagen. Vi befinner oss i en brytpunkt när det gäller massanvändning av Open Banking-betalningar i Europa, och partnerskap som det här med PostNord Strålfors är ytterligare ett bevis på detta faktum.”

 

Relaterade Artiklar