Hem NYHETER Porsche Design och AOC introducerar Porsche Design AOC AGON PD27

Porsche Design och AOC introducerar Porsche Design AOC AGON PD27

Publicerat av: Redaktionen

Det exklusiva varumärket Porsche Design och skärmspecialisten AOC har för första gången tillsammans tagit fram en skärm med fokus på gaming.

Porsche Design och AOC introducerar Porsche Design AOC AGON PD27 327-tumsskärmen PD27 ger en upplevelse som liknar sportbilsförarens med högoktaniga specifikationer (27 tums QHD-skärm, 240 Hz uppdateringsfrekvens och 0,5 ms responstid) med en smidig och iögonfallande sportbilsinfluerad design samt ett brett utbud av funktioner som kan användas både dagligen och under långa spelsessioner. Redan innan lanseringen belönades designen på skärmen med Red Dot Award 2020.

Prestanda utan att tumma på stil

Skärmens design framhävs av det silverfärgade stativet som är format likt skyddsburen i en racingbil. Precis som i en sportbil ger den stabilitet, hållbarhet och uthållighet när adrenalinet kickar igång. I linje med Porsche Designs filosofi att kombinera stil med prestanda kan PD27 projicera sina logotyper i olika färger på bordet och lysa upp baksidan av skärmen för att förhöja spelomgivningen.

– Vi är stolta och glada över att kunna presentera det första resultatet av vårt samarbete med Porsche Design – gamingskärmen Porsche Design AOC AGON PD27, säger Stefan Sommer, Director Marketing och Business Management på AOC. Vår expertis inom skärmteknik är en perfekt match med Porsche Designs fantastiska synsätt på design. Spelare runt om i världen kommer att glädjas åt att uppleva den här produkten, både när det kommer till designen och den fantastiska prestandan.

Växlar upp till nästa nivå

Skärmen är utvecklad för ambitiösa spelare och professionella e-sportsentusiaster runt om i världen. Skärmen har QHD-upplösning (2560 x 1440) och 240 Hz uppdateringsfrekvens, vilket är en perfekt kombination för spelare med höga krav. Skärmen är också certifierad med VESA Display 400 och ger levande, verklighetstrogna färger samt en bred dynamisk räckvidd som låter användaren slukas upp av spelvärlden. För vardaglig funktion kommer skärmen med en 4-port USB 3.2 Hub, 2x HDMI 2.0 och 2x DisplayPort 1.4-ingångar.

Priser och tillgänglighet

Porsche Design AOC AGON PD27 kommer att vara tillgänglig i mitten av november 2020 i utvalda Porsche Design-butiker, hos vissa utvalda återförsäljare och online på www.porsche-design.com och med ett rekommenderat cirkapris på 8 289 SEK.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>