Hem NYHETER Poly presenterar ny flaggskeppsprodukt inom Blackwire-familjen – Blackwire 8225

Poly presenterar ny flaggskeppsprodukt inom Blackwire-familjen – Blackwire 8225

Publicerat av: Redaktionen

Poly lanserar en ny flaggskeppsprodukt inom Blackwire-serien – Blackwire 8225.

Poly presenterar ny flaggskeppsprodukt inom Blackwire-familjen – Blackwire 8225 3Blackwire 8225 är ett USB-premiumheadset med avancerade ljudfunktioner, som aktiv hybridbrusreducering och Acoustic Fence, utformat för att minska distraherande bakgrundsljud och leverera förstklassig samtalskvalitet.

Nu presenterar det globala kommunikationsföretaget Poly det senaste tillskottet till Blackwire-serien, Blackwire 8225. Blackwire 8225 är ett plug-and-play-headset som ansluts med USB och en förlängning av de populära Blackwire 3300, Blackwire 5200 och Blackwire 7225. Headsetet har avancerade ljudfunktioner för att minska bakgrundsbuller och möjliggöra för dagens behov att arbeta var som helst.

Blackwire 8225 har tre inställningar för aktiv hybridbrusreducering vilket gör det möjligt för användare att anpassa sig efter sin arbetsmiljö och sömlöst justera distraherande ljud. En brusreducerande mikrofon med Polys teknik Acoustic Fence, som filtrerar bort ljud utanför ett visst område, säkerställer också att det enda ljud som hörs i andra änden är kristallklart talljud från personen som pratar.

– Ett återkommande besvär som vi hör från våra kunder på olika sorters arbetsplatser är utmaningen att hantera buller och distraktioner som gör en mindre produktiv. Nya Blackwire 8225 kompletterar vårt omfattande utbud av headsets, designat för vardagen, med de senaste akustiska innovationerna så att IT-avdelningar och slutanvändare kan känna sig trygga i sin upplevelse, oavsett var de befinner sig, säger Roger Ogborne, marknadsförare för globala lösningar på Poly.

Enkelt att hantera och distribuera för IT

För IT-chefer som vill utrusta sin personal med enheter för att minska distraktioner och buller är Blackwire 8225 en lättanvänd plug-and-play-lösning. Tillsammans med sin intuitiva, eleganta design ger Blackwire 8225 enastående ljudprestanda i företagsklass, även i de bullrigaste miljöerna. För att hantera och förbättra distributionen av headsetet kan IT-avdelningen fjärrhantera Blackwire 8225 med programvaran Plantronics Manager Pro, som säljs separat.

För Microsoft Teams-användare erbjuder Blackwire 8225 en Microsoft Teams-version för ännu enklare samarbete och kommunikation. En dedicerad Teams-knapp ger direkt tillgång till skrivbordsapplikationen för samtal, möten eller samarbete.

Relaterade Artiklar