Poly lanserar personliga videoenheter för helt nytt marknadssegment
Hem NYHETER Poly lanserar personliga videoenheter för helt nytt marknadssegment

Poly lanserar personliga videoenheter för helt nytt marknadssegment

Publicerat av: Redaktionen

Poly presenterar idag branschens första personliga och professionella videokonferensutrustning – Poly Studio P-serien.

Poly lanserar personliga videoenheter för helt nytt marknadssegmentProdukterna är utformade för den helt nya sortens distansarbetare som har formats under pandemin.

Den nya serien innehåller en webbkamera, en personlig videobar och en personlig videomötesskärm som ger dig friheten att arbeta varifrån du vill, med vilken kommunikationstjänst du vill och alltid levererar ljud och video i proffsklass.

Poly Studio P-serien är utvecklad för den helt nya sortens distansarbetare med bekvämlighet och enkelhet i fokus. För första gången kan även enskilda användare, hemifrån eller från kontoret, hålla distansmöten med samma ljud- och videokvalitet som i videokonferenssystem på stora kontor, utan krånglig installation. Bakom produkterna står företaget som stoltserar med att vara det första headsetet på månen, kanske historiens längsta distansmöte. Finjusterad kameraoptik med automatisk färg- och ljuskorrigering och riktade mikrofoner med kristallklart ljud gör att du alltid visar dig från din bästa sida, oavsett om du arbetar hemifrån eller från kontoret.

Först ut i Poly Studio P-serien är en webbkamera med inbyggd riktad mikrofon och en inbyggd USB-port där du kan koppla in ett headset eller en konferenshögtalare. Webbkameran kommer även säljas i paket tillsammans med olika val av headset och konferenshögtalare. I serien finns också en personlig videobar och en videomötesskärm som gör att du kan koppla in bildskärm, kamera, högtalare och mikrofon till datorn med en och samma sladd. Fokus ligger på användarvänlighet samtidigt som alla enheter kan övervakas, supportas och felsökas från företagets IT-avdelning via Polys nya programvara Poly Lens.

Enligt World Economic Forums rapport Future of Jobs planerar 83 procent av de tillfrågade globala organisationerna att arbeta mer på distans i framtiden än vad de gjorde före pandemin. Även data från IDC indikerar på en ökning av distansarbetet. 62 procent av de organisationer som har ett långsiktigt engagemang för digital transformation planerar att investera i headset och videolösningar de närmsta åren för att möjliggöra distansarbete för alla anställda.

  • Vi är inne i en helt ny era av arbete, där video blir allt viktigare och förekommer överallt. Då är dina video- och ljudenheter det absolut viktigaste för hur du framstår i mötet och de är helt avgörande för att nå dit du vill. Poly Studio P-serien ger dig självförtroende att kunna leverera felfritt varje gång, säger Tom Puorro, global produktchef på Poly.

Den nya Poly Studio P-serien består av:

  • Poly Studio P5 – en personlig webbkamera med optik optimerad för videokonferenser. Poly Studio P5 webbkamera har en upplösning på 1080 pixlar och 4x digital zoom, riktad mikrofon, integrerad USB-anslutning där du kan koppla in ditt headset och enkel plug-and-play anslutning. Kameran levereras med inbyggt linslock.
  • Poly Studio P15 – en personlig videobar med 4K-upplösning, AI-kamerakontroll för automatisk inramning, en kraftfull integrerad högtalare och mikrofonuppsättning med avancerad NoiseBlock AI-teknik för att blockera störande ljud. Baren ger dig allt du behöver i en snyggt konstruerad enhet som alltid visar dig från din bästa sida.
  • Poly Studio P21 – en personlig videomötesskärm som innehåller allt du behöver för en förstklassig videomötesupplevelse, inklusive en 21-tumsskärm med kamera och allt-i-ett-ljud. Skärmen har inbyggd belysnings för att lysa upp ditt ansikte och förbättra den övergripande videokvaliteten. USB-anslutning gör det möjligt för Poly Studio P21 att arbeta med alla videoapplikationer som körs på PC eller Mac.
  • Poly Studio P5-kit – Webbkameran Poly Studio P5 säljs också i paket tillsammans med olika headset och konferenshögtalare. Välj mellan fyra kombinationer med headset med eller utan sladd från familjerna Voyager eller Blackwire, alternativt den bärbara konferenshögtalaren Poly Sync.

Komplett fjärrhantering med datorappen Poly Lens och premiär för supporttjänsten Poly+

För ytterligare enkelhet kan IT-ansvariga eller den enskilda användaren anpassa Poly P-serien med hjälp av Polys PC-applikation, Poly Lens desktop, för att få den bästa mötesupplevelsen. Med Poly Lens kan användaren enkelt få insikter och hantera sina enheter via molnet. Vidare ger programvaran användaren tips för bästa möjliga belysning, kameraplacering och ergonomi för att skapa en optimal arbetsplats även hemma.

Förutom den nya Poly Studio P-serien och Poly Lens, presenterar Poly också Poly+, en prenumerationstjänst med utökad teknisk support dygnet runt och tre års hårdvarugaranti med utbytesenhet inom en dag.

Produkterna kommer finnas tillgängliga för försäljning i april 2021 på Poly.com och hos auktoriserade återförsäljare över hela världen. Poly Studio P15 är certifierad för Zoom och Microsoft och finns redan nu tillgänglig för förbeställning. För mer information om priser och tillgänglighet för den nya Poly Studio P-serien, besök:

Relaterade Artiklar