Poly släpper ny serie skrivbordstelefoner för att möta kraven från den hybrida arbetsplatsen
Hem PRODUKTNYHETER Poly Edge släpper ny serie skrivbordstelefoner för att möta kraven från den hybrida arbetsplatsen

Poly Edge släpper ny serie skrivbordstelefoner för att möta kraven från den hybrida arbetsplatsen

Publicerat av: Redaktionen

Poly lanserar nu en helt ny serie med skrivbordstelefoner, Poly Edge E-serien, som är anpassad för det allt mer populära arbetssättet med hybridkontor.

Företaget utökar också sin Androidtelefonserie CCX med den nya modellen CCX505.

Coronapandemin har fört med sig en ny innebörd av ”kontorsarbete” vad gäller fysisk plats. När kommunikationsföretaget Poly nu lanserar en ny serie skrivbordstelefoner, Edge E-serien, är det just lösningar för en hybrid arbetsstyrka som varit målet i produktutvecklingen.

För att säkerställa kristallklara samtal utan distraherande bakgrundsljud oavsett varifrån arbetet sker är serien utrustad med avancerad teknik som Poly Acoustic Fence och NoiceBlockAI, som filtrerar bort störande ljud i båda ändar av samtalet. Telefonerna går också att parkoppla med både headset och smarttelefoner via Bluetooth så att användaren kan röra sig fritt i kontorslandskapet eller hemma.

 Uppgraderat hybridarbete

I en undersökning gjord av Frost & Sullivan förutspås 47 procent av alla medarbetare ha en hybrid arbetsform i framtiden och 30 procent av kontorsutrymmena tros dediceras till så kallad ”hot desking”, alltså skrivbord som bokas in för dagen. Samtidigt framkommer det att 30 procent av de undersökta företagen kommer tillhandahålla skrivbordstelefoner till medarbetare på distans i syfte att upprätthålla hög produktivitet.

Edge E-serien underlättar särskilt konceptet hot desking där olika medarbetare samsas om ytor och utrustning. Telefonerna är utrustade med NFC-teknik som hjälper till att personifiera enheten för dagen, så att medarbetarna får tillgång till allt de behöver, oavsett vilket skrivbord de arbetar vid. Redan under tillverkningsprocessen adderas dessutom Microbans antimikrobiella teknologi på samtliga enheter i serien, som minimerar risken för spridning av bakterier eller virus.

– Att välkomna medarbetare tillbaka till kontoret med samma kommunikationsinstallationer som 2019 eller början av 2020 är inte längre ett alternativ. Tidigare var skrivbordstelefoner anpassade för enskild användning, men i takt med att nya arbetssätt växer fram behöver tekniken utvecklas och möjliggöra hybrida och flexibla arbetslösningar, vilket blir möjligt med Edge E-serien, säger Peter Huboi, produktmarknadschef på Poly.

Poly släpper ny serie skrivbordstelefoner för att möta kraven från den hybrida arbetsplatsenFör den som är ute efter ännu mer smart teknik på hemmakontoret utökar Poly samtidigt sin CCX-serie med den nya modellen CCX505. CCX505 har förutom AI-funktionerna NoiseBlock och Acoustic Fence också en fem tums pekskärm som kör Android 9. Med inbyggt wifi kan den enkelt installeras på hemmakontoret och sedan hanteras genom Poly Lens.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar