Pernilla Nyrensten väljer att sluta som vd för RevolutionRace
Hem NYHETER Pernilla Nyrensten slutar som vd för RVRC Holding AB

Pernilla Nyrensten slutar som vd för RVRC Holding AB

Publicerat av: Redaktionen

RVRC Holding AB (“RevolutionRace”) tillkännagav idag förändringar i ledningen av bolaget.

Pernilla Nyrensten, som idag är VD, har på egen begäran meddelat sin avsikt att lämna VD-posten.

Pernilla Nyrensten kommer att fortsätta som aktiv styrelseledamot med särskilt fokus på varumärket och försäljning. En process för att hitta en ny VD kommer att starta omedelbart och under tiden kommer den nuvarande styrelseordföranden, Paul Fischbein, att kliva in som tillförordnad VD, med verkan från och med den 16 augusti 2022.

”Att under nio år bygga det här företaget från grunden har fått mig att lägga många andra prioriteringar åt sidan och den senaste tiden har jag funderat på vad som är rätt för mig på lång sikt. Vi har passerat många milstolpar under den här perioden, inte minst förra årets notering. Det har varit fantastiskt att bygga RevolutionRace tillsammans med Niclas, med det sagt; idag är vi inte längre ett bolag som är beroende av någon enskild anställd. Idag har vi många medarbetare som hjälper att skapa något riktigt unikt för våra kunder. Nu ser jag fram emot att fortsätta aktivt stödja RevolutionRace som en del av styrelsen med extra fokus på att bygga varumärket RevolutionRace och försäljning” kommenterade Pernilla Nyrensten.

”På styrelsens och alla aktieägares vägnar vill jag tacka Pernilla för hennes otroliga prestationer genom åren – inte minst resultaten under detta första år som noterat bolag. Sedan börsnoteringen har Pernilla och hennes team levererat över marknadens förväntningar medan många andra företag inom relaterade branscher har haft det kämpigt. Hennes förmåga att bygga ett fantastiskt varumärke och ett fantastiskt team är anmärkningsvärd och detta arbete gör att successionen kan ske på ett ordnat sätt. Jag ser fram emot att fortsätta det fina samarbetet med Pernilla, men nu endast som styrelseledamot där hon kommer att bidra inte minst inom försäljning och varumärke.” kommenterade RevolutionRace styrelseordförande, Paul Fischbein.

Pernilla Nyrensten väljer att sluta som vd för RevolutionRaceI samband med ovanstående ändringar, kommer Paul Fischbein att lämna posten som styrelseordförande och ledamot i valberedningen men kvarstår som styrelseledamot. Styrelsen har utsett Andreas Källström Säfweräng till tillförordnad styrelseordförande fram till årsstämman i november 2022 och ersätter därmed även Paul Fischbein som ledamot i valberedningen.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar