Hem NYHETER Paynova expanderar och finns nu i sex marknader

Paynova expanderar och finns nu i sex marknader

Publicerat av: Redaktionen

Paynova kan nu erbjuda sin Pay Later-lösning även i Finland.

Paynova expanderar och finns nu i sex marknader 2

Paynova expanderar och finns nu i sex marknader

Paynovas expansion innebär att betalplattformar nu kan erbjuda e-handlare en trygg, smidig och gränsöverskridande Pay Later-lösning i Paynovas varumärke i totalt sex europeiska marknader.

Den internationella expansionen sker i linje med kommunicerad strategi för att tillgodose betalplattformars behov av en gränsöverskridande Pay Later-lösning. För den finska marknaden kommer konsumentkrediterna ges ut i egen regi och nödvändiga tillstånd för denna verksamhet har erhållits från finska finansinspektionen.

Paynovas Pay Later-lösning är sedan i somras en fullt integrerad del i PayPals betalplattform (s.k. checkout) för större e-handlare samt e-marknadsplatser och försäljningen sker genom PayPal i Europa. Paynova arbetar nära PayPals säljorganisation och utbildar deras säljare som en del i det gemensamma ”go to market” arbetet.

”Vi har i vår internationella expansion lyckats adderat 5 nya marknader det senaste halvåret vilket nu gör Paynova till ett högst relevant Pay Later-alternativ för större betalplattformar och e-handlare i Europa. Under första kvartalet 2021 räknar vi med att, som tidigare kommunicerats, expandera Paynovas Pay Later-lösning ytterligare och då kunna erbjuda denna i totalt 8 marknader.”, säger David Larsson, VD för Paynova.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>