Hem NYHETER Paynova expanderar och finns nu i sex marknader

Paynova expanderar och finns nu i sex marknader

Publicerat av: Redaktionen

Paynova kan nu erbjuda sin Pay Later-lösning även i Finland.

Paynova expanderar och finns nu i sex marknader 2

Paynova expanderar och finns nu i sex marknader

Paynovas expansion innebär att betalplattformar nu kan erbjuda e-handlare en trygg, smidig och gränsöverskridande Pay Later-lösning i Paynovas varumärke i totalt sex europeiska marknader.

Den internationella expansionen sker i linje med kommunicerad strategi för att tillgodose betalplattformars behov av en gränsöverskridande Pay Later-lösning. För den finska marknaden kommer konsumentkrediterna ges ut i egen regi och nödvändiga tillstånd för denna verksamhet har erhållits från finska finansinspektionen.

Paynovas Pay Later-lösning är sedan i somras en fullt integrerad del i PayPals betalplattform (s.k. checkout) för större e-handlare samt e-marknadsplatser och försäljningen sker genom PayPal i Europa. Paynova arbetar nära PayPals säljorganisation och utbildar deras säljare som en del i det gemensamma ”go to market” arbetet.

”Vi har i vår internationella expansion lyckats adderat 5 nya marknader det senaste halvåret vilket nu gör Paynova till ett högst relevant Pay Later-alternativ för större betalplattformar och e-handlare i Europa. Under första kvartalet 2021 räknar vi med att, som tidigare kommunicerats, expandera Paynovas Pay Later-lösning ytterligare och då kunna erbjuda denna i totalt 8 marknader.”, säger David Larsson, VD för Paynova.

Relaterade Artiklar