Apotek Hjärtat ingår partnerskap med GreyOrange för att förbättra kundupplevelsen online
Hem E-HANDEL Apotek Hjärtat har ingått partnerskap med GreyOrange för att förbättra kundupplevelsen online

Apotek Hjärtat har ingått partnerskap med GreyOrange för att förbättra kundupplevelsen online

Publicerat av: Redaktionen

Apotek Hjärtat har ingått partnerskap med GreyOrange om att utveckla automationslösningar på det nya e-handelslagret som öppnar i september i Norrköping.

E-handelslagret är 20 000 kvadratmeter stort.

Genom partnerskapet tar Apotek Hjärtat nästa steg i att automatisera logistiken inom bolaget.

Lagret som försörjer apoteken med varor är redan automatiserat till stor del men det nya samarbetet ger Apotek Hjärtat förutsättningar att fortsätta att förenkla för kunderna genom snabbare och smidigare leveranser, säkra kvalitet och möjlighet att erbjuda ett bredare sortiment för att skapa tillväxt på lång sikt.

– Genom samarbetet fortsätter vi att automatisera våra logistikflöden och lägger därmed grunden för nästa generations e-handelserbjudande. Vi har valt GreyOrange eftersom det är ett innovativt och spännande företag som ligger i teknikens framkant och det är precis där vi vill vara för att ge våra kunder en kundupplevelse i världsklass. Den lösningen som vi kommer att titta på blir vi först med i Norden, säger Eric Lundberg, vd Apotek Hjärtat.

GreyOrange grundades 2011 och är ett globalt teknikföretag som är specialiserade på AI-driven mjukvara och mobil robotik som moderniserar och optimerar lagerdrift. Sedan tidigare har GreyOrange samarbetsavtal med globala detaljhandelsföretag i bland annat Nordamerika.

Apotek Hjärtat ingår partnerskap med GreyOrange för att förbättra kundupplevelsen online

Eric Lundberg, vd Apotek Hjärtat

– Vi är stolta över att få samarbeta med ytterligare ett av Europas ledande företag. Apotek Hjärtat är redan framgångsrika men med GreyOranges automationslösning så skapas ännu bättre förutsättningar för att växa på sikt. Vår lösning är väl förberedd för utmaningen att leva upp till Apotek Hjärtats högt uppsatta kvalitetsmål och den kommer att hjälpa Apotek Hjärtat att öka effektiviteten, säger Samay Kohli, CEO GreyOrange.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar