Hem NYHETER Panasonic lanserar trådlöst presentationssystem för effektivt samarbete i mötesrum

Panasonic lanserar trådlöst presentationssystem för effektivt samarbete i mötesrum

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic tillkännagav idag Panasonic Wireless Presentation System som har designats för ett enkelt och effektivt samarbete i mötesrum, samlingsutrymmen och klassrum.

Panasonic lanserar trådlöst presentationssystem för effektivt samarbete i mötesrum 3Systemet gör det möjligt för upp till fyra presentatörer åt gången att visa bilder och ljud på sina Panasonic-skärmar eller -projektorer, för eliminering av kablar och enkel växling mellan olika datorer.

Trådlöst system med Panasonics premiumskärmar

Användaren behöver endast ansluta sändarenheten i sin dators USB- och HDMI-port och trycka på knappen för att dela innehållet på skärmen. Ingen inställning eller installation av programvara eller drivrutiner krävs.

Det trådlösa presentationssystemet finns i två versioner: grundversion med set-top-box eller kabelfri med SDM-mottagare. SDM-mottagaren har designats för Intel® SDM-expansionskortplatsen på Panasonics SQ1-skärmar. Ingen kabelanslutning krävs mellan dator och skärm, vilket eliminerar utrymmesbegränsningar. För Panasonics skärmar och projektorer utan SDM-kortplats kan en set-top-box-version av systemet anslutas till enheten med kabel.

Till skillnad från vissa andra system krävs ingen dedikerad programvaruinstallation för datorn. Användaren trycker bara på en knapp på sändaren som ansluts till datorn för att dela skärmen. Presentatörens dator kan bytas genom att bara trycka på en knapp.

Högkvalitativ grafik uppnås med hjälp av maskinvarubearbetning för att möjliggöra bildkomprimering och dekomprimering för full HD-upplösning. Presentationer som innehåller videoinnehåll stöds också. Trådlös överföring är kompatibel med IEEE802.11ac.

Relaterade Artiklar