Panasonic lanserar Toughbook FZ-T1 – ny robust 5-tumsenhet för mobila medarbetare
Hem NYHETER Panasonic lanserar Toughbook FZ-T1 – ny robust 5-tumsenhet för mobila medarbetare

Panasonic lanserar Toughbook FZ-T1 – ny robust 5-tumsenhet för mobila medarbetare

Publicerat av: Redaktionen

Nya Toughbook FZ-T1 är en smart ruggad helhetslösning på 5 tum för mobila medarbetare som efterfrågar stil, funktionalitet och hållbarhet i en och samma kropp.

Panasonic lanserar Toughbook FZ-T1 – ny robust 5-tumsenhet för mobila medarbetare 3Panasonic presenterar idag ännu ett tillskott till sin populära produktfamilj av robusta handhållna enheter. Toughbook FZ-T1 är en flexibel lösning för medarbetare i farten som efterfrågar en funktionell, tålig och stilfull helhetslösning. FZ-T1 är en robust allsidig 5-tums Android-lösning som passar för användning inom många olika områden, t ex detaljhandel, tillverkning, transport och logistik.

Med sina intelligenta röst- och dataegenskaper, en integrerad streckkodsläsare och en mängd kompatibla tillbehör kan Toughbook FZ-T1 användas inom detaljhandeln för påfyllning av hyllor, kvittobeställningar, försäljning och överbelastningshantering. Den kan skanna av streckkoder från både korta och långa avstånd, vilket gör den idealisk för lagerhantering. I början av 2019 introduceras dessutom en automatiserad streckkodsläsare. Toughbook FZ-T1 passar även perfekt för reparations- och underhållspersonal, då den kan användas för navigering, dokumentationsregistrering, inventeringskontroll och servicebevis.

Panasonic lanserar Toughbook FZ-T1 – ny robust 5-tumsenhet för mobila medarbetare 4– Nya Toughbook FZ-T1 är ett viktigt tillskott till vårt växande utbud av robusta Android-produkter. Det är en av de mest flexibla, eleganta och prisvärda handhållna Android-enheterna för kommersiellt bruk som finns på marknaden idag. Vi är stolta över att vara ledande inom produkter som kombinerar robust design med smidiga funktioner, säger Jan Kaempfer, Marketing Manager Panasonic Computer Product Solutions.

Toughbook FZ-T1 lanseras i två olika versioner, en med endast Wi-Fi och en med Wi-Fi och 4G-funktioner för röst- och data. För att tillgodose behoven hos mobila medarbetare, så har Toughbook FZ-T1 utrustats med Android 8.1 Oreo, en Qualcomm Snapdragon quad core-processor, 16 GB Flash och 2 GB RAM-minne.

Nya Toughbook FZ-T1 är bl a utrustad med:

• Robust bildskärm – Den smarta 5 tumsskärmen är utrustad med en skyddsfilm, som gör att enheten kan användas i regn, med eller utan handskar, samt med en styluspenna.

• Tunn och lätt design – Enheten väger knappt 240 gram

• Hållbarhet – Enheten uppfyller militärstandarden 810G, är damm- och vattenavvisande, klarar av ett fall på upp till 1,5 meter och kan användas i temperaturer från -10 till +50C.

• Streckkodsläsare – Enheten har en inbyggd streckkodsläsare med två slutarknappar och passar både vänster- och högerhänta mobila medarbetare

• Lång batteritid – FZ-T1 är avsedd att fungera under ett helt skift och kommer därför att ha 12 timmars batteritid med möjlighet till batteribyte under pågående drift.

• Bullerminimering – Enheten är utrustad med ljudreduceringsteknologi för att kunna användas även i bullriga arbetsmiljöer

• Tillbehör – FZ-T1 kan kombineras med en mängd olika tillbehör, såsom t ex streckkodspistoler, dockningslösningar, laddare, bälten, batterier, pennor och skärmskydd.

• Säkerhet – Enheten är utrustad med Panasonics flexibla COMPASS-funktion (Complete Android Security and Services) 2.0 och Google Mobile Services (GMS) – en samling av Google-applikationer och API.

Priser och tillgänglighet

Panasonic Toughbook FZ-T1 med Wi-Fi kommer att finnas tillgänglig från augusti 2018 till ett rekommenderat vägledande pris på 1 270 Euro, exklusive moms, medan versionen med 4G-funktioner för röst och data kommer i september 2018 till ett rekommenderat vägledande pris på 1 350 Euro, exklusive moms. Båda versionerna lanseras på den europeiska marknaden och levereras med tre års standardgaranti.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>