Panasonic lanserar nya robusta 4K-displayer i storformat
Hem NYHETER Panasonic lanserar nya robusta 4K-displayer i storformat

Panasonic lanserar nya robusta 4K-displayer i storformat

Publicerat av: Redaktionen

De nya storformatsskärmarna i SQ1-sortimentet (TH-98SQ1 och TH-86SQ1), som beräknas finnas tillgängliga i januari 2019, har HDR-stöd och levererar högkvalitativa 4K-bilder på 500 cd/m2.

Panasonic lanserar nya robusta 4K-displayer i storformat 2Sortimentet kan användas i både porträtt- och landskapsläge, inklusive tiltmontering på upp till 20 grader. Skärmarna erbjuder dessutom flera anslutningsmöjligheter och inställningsalternativ för enkel installation.

En ny multibildutgång ger en flexibilitet som innebär att skärmen kan delas upp i fyra kvadranter, två bild-vid-bild-varianter eller en av fyra bild-i-bild-effekter. Dessutom är det möjligt att bygga en storbildsvägg med upp till 100 skärmar i 10 x 10-konfiguration.

Skärmarna är lämpliga för miljöer som detaljhandel, utbildning, museer och företag, samt utormade för 24/7-användning. De är även utrustade med en helt ny 12-segmentsfärghanteringsfunktion och 6 bildlägen som ökar flexibiliteten för bildjustering. Detta möjliggör justering av färgton-, densitet- och ljusstyrkeparametrarna individuellt för rött, grönt och blått, samt komplementfärgerna cyan, magenta och gult.

Med digital signage-applikationer i åtanke har SQ1 en 4K USB-mediaspelare som eliminerar behovet av externa uppspelningsenheter och möjliggör fjärruppdatering av innehåll. En failover och failback-funktion kan omedelbart växla systemet till alternativa signaler om huvudvideosignalen avbryts.

Ett annat viktigt inslag i SQ1-serien är en ny ultra-slim Intel SDM-port (Intel Smart Display Module) som gör det möjligt att skicka signage via en tredjeparts inbyggd PC som garanterar framtida expanderbarhet.

Dessutom kommer en multi-touch infraröd version av SQ1-serien (TH-98SQ1-IR och TH-86SQ1-IR) att finnas tillgänglig från och med januari 2019.

Relaterade Artiklar