Över 30 000 kunder i kö för att shoppa kollektionen från Bianca x Nelly.com!
Hem E-HANDEL Över 30 000 kunder i kö för att shoppa kollektionen från Bianca x Nelly.com!

Över 30 000 kunder i kö för att shoppa kollektionen från Bianca x Nelly.com!

Publicerat av: Redaktionen

Under morgonen släpptes den första delen av höstens kollektionssamarbete med Bianca Ingrosso.

Årets kollektion släpps i två omgångar och på måndagen släpptes 10 produkter ur kollektionen som består av totalt 17 produkter fördelat på fyra kategorier.

The hype is real! Trycket har varit enormt på Nelly.com site efter att få shoppa kollektionen och efter mindre än 5 minuter krashade siten då den inte kunde stå emot.

– Det är fantastiskt att intresset är så stort. Den här kollektionen står för feminin styrka och kvinnor som går sin egen väg. Vi hoppas att alla som köpt plaggen bär dem precis hur de vill och när de vill, säger Nina Ghazanfari, Head of influencer marketing på Nelly.

Bianca Ingrosso har varit stilambassadör för Nelly.com sedan januari 2020 och när de tillsammans släppte Bianca x Nelly.com förra hösten kraschade sajten efter 1 minut. När nu AW21-kollektionen släpptes var det med Bianca som huvuddesigner och Nelly var förberedda på ytterligare en anstormning.

Över 30 000 kunder i kö för att shoppa kollektionen från Bianca x Nelly.com!– Trycket på site sedan kollektionen släpptes har varit massivt, vi har över 30 000 personer i kö. Det här är en kollektion som står för allt det som vi på Nelly står för, så vi är så klart fantastiskt glada att intresset är så stort, det här är helt galet.” säger Nina Ghazanfari, Head of influencer marketing på Nelly.

Drop 2 av kollektionen kommer på fredag och då släpps Cozy feels, med cozy knit sweater, cozy knit pants, cozy cardigan samt style bag och style pump. Stayed tuned and be ready to shop på Fredag 24:e!

Relaterade Artiklar