Optimizely lanserar integrerad lösning för B2B Commerce & Content Cloud
Hem E-HANDEL Optimizely lanserar nu integrerad lösning för B2B Commerce & Content Cloud

Optimizely lanserar nu integrerad lösning för B2B Commerce & Content Cloud

Publicerat av: Redaktionen

Den ledande plattformsleverantören av digitala upplevelser (DXP), Optimizely, lanserar nu en integrerad version av produkterna B2B Commerce Cloud och Content Cloud.

Integrationen gör att dessa två branschledande lösningar enkelt kan implementeras tillsammans, vilket gör det möjligt för varumärken att nå sin publik med mer sofistikerade innehållsstrategier och samtidigt skapa kommersiellt värde genom e-handel helt anpassat för B2B.

Integrationen som bygger på ett headless API-ramverk gör data och andra funktioner i B2B Commerce Cloud tillgängliga i Content Cloud. Det innebär att kunder som väljer att använda både B2B Commerce Cloud och Content Cloud nu med den nya integrationen kan:

  • Använda B2B-specifika funktioner inom B2B Commerce Cloud
  • Använda Content Cloud för att hantera alla sidor, mallar och innehåll för alla sajter
  • Dra nytta av en kraftfull sökmotor som presenterar sökresultaten av produkter i B2B Commerce Cloud med innehåll i Content Cloud
  • Hantera produktkatalogen i B2B Commerce, men samtidigt ha alla produkter tillgängliga för användning i Content Cloud
  • Bygga och hantera parallella webbplatser i Content Cloud samtidigt som data för kunder, produkter och beställningar kan användas i B2B Commerce Cloud.

Optimizely lanserar integrerad lösning för B2B Commerce & Content Cloud

För att hjälpa kunderna att få ut det mesta av de kombinerade produkterna släpper Optimizely också en B2B-specifik accelerator med färdiga Content Cloud-mallar och block som kan användas för att korta ned tid-till-marknad för kunderna. Kunder kan använda mallarna rakt av eller använda de som inspiration när de ska bygga sina egna lösningar. Med hjälp av acceleratorn kan kunder snabbt komma igång samtidigt som de kapar den totala kostnaden för implementation avsevärt.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar