ÖoB-kedjan uppgraderar 96 varuhus – väljer IP-Only för framtidssäkring av bredband
Hem NYHETER ÖoB-kedjan uppgraderar 96 varuhus – väljer IP-Only för framtidssäkring av bredband

ÖoB-kedjan uppgraderar 96 varuhus – väljer IP-Only för framtidssäkring av bredband

Publicerat av: Redaktionen

Landets samtliga ÖoB-varuhus, som ägs av Runsvengruppen AB, väljer IP-Only som leverantör av moderna nättjänster med ett avtal som sträcker sig över fem år.

ÖoB-kedjan uppgraderar 96 varuhus – väljer IP-Only för framtidssäkring av bredband 2– Med nära hundra varuhus i hela landet behöver vi en stabil och framtidssäker lösning. Genom samarbetet med IP-Only minskar vi ledtider och säkrar våra behov av ökad bandbredd, säger Peter Adell, it-chef på Runsvengruppen.

ÖoB är en av landets ledande lågpriskedjor som driver 96 varuhus över hela Sverige och sysselsätter drygt 1 600 personer.

Avtalet med Runsvengruppen betyder att IP-Only kan lägga ytterligare ett namn till listan av framgångsrika samarbeten med kända varumärken inom handel – sedan tidigare finns här Pressbyrån, Systembolaget och Clas Ohlson.

– Vi är glada över förtroendet och stolta över att vi kan leverera lösningar som efterfrågas av de starkaste kedjorna på den svenska butiksmarknaden. Det innebär att vi har precis det som behövs när aktörerna säkrar sina digitala lösningar för framtiden, säger Regina Donato Dahlström, affärsområdeschef för IP-Only Enterprise.

Den tekniska lösning som valts omfattar WAN-fiber 20Mbit/s inklusive mobil redundans till samtliga 96 varuhus.

Samarbetet med ÖoB inleds i en tid med krav på ökad tillgänglighet och digitaliseringsgrad i branschen

Relaterade Artiklar