Produktexpertens önskelista till jul
Hem PRODUKTNYHETER Önskelista till jul

Önskelista till jul

Publicerat av: Redaktionen

”Dröm stort” var det någon som sa.

Det gäller även LG:s produktexpert som nu listar sin egen önskelista fylld med vitvaror.

En side-by-side kyl och frys, som producerar stora isbollar, toppar listan följt av en vinkyl från LG:s premiumsortiment LG SIGNATURE. För dig som kanske vill unna dig något extra fint till jul eller som planerar att lägga julklappsbudgeten på hemmet. – Årets drömönskelista präglas av innovation och post-pandemi livet. LG har många produkter som skulle göra vem som helst varm i hjärtat. Varför inte en lyxig vinkyl eller en A-klassad kyl och frys? I vår önskelista finns flera guldkorn att hålla ögonen på, säger Mats Haglund, produktspecialist för vitvaror på LG.

  1. Craft Ice Side-by-Side (GSXV90MCDE)

I somras kom nyheten Craft Ice, en funktion som tillverkar stora, klara isbollar, till en storlek av fem centimeter i diameter. Perfekt för den som vill ta sina bartenderkunskaper till nästa nivå eller för värden som gärna bjuder på drinkar – önska dig den till jul och briljera på nyårsfesten. En solklar etta på årets önskelista!

  1. Vinkyl (LSR200W)

Svenskarnas vinintresse ökar stadigt, för den som vill ta nästa steg är LG SIGNATURE vinkyl den absoluta drömmen. Med optimal möjlighet till förvaring och lagring erbjuder vinkylen totalt mörker, minimalt med vibrationer och en jämn temperatur i tre separata zoner så att du alltid kan förvara dina röda, vita och mousserande viner på bästa sätt. Den går dessutom att koppla upp mot LG ThinQ-appen så att du kan styra temperaturen från telefonen.

  1. Styler (Spegel: S3MFC, svart: S5BB)

Efter antalet månader i mjukisdressen är det nu dags att ta fram partystassen igen. LG Styler fräschar upp kläderna mellan tvättarna och fixar pressvecken utan problem. Per-fekt inför högtider. Precis som vinkylen och LG:s övriga vitvaror går den att koppla upp till LG ThinQ-appen.

  1. A-klassad kyl/frys (tex GBB92MCBAP)

Produktexpertens önskelista till julLG:s kyl/frys kombiskåp kombinerar modern design och smarta funktioner samtidigt som den drar minimalt med energi. Att tänka hållbart är självklart idag men många glömmer bort att gamla hushållsapparater faktiskt kan vara sämre för miljön än byta ut dem mot nya.

  1. Auto Dose-tvätt (tex FV96JNS2QA)

Tvättmaskin som automatiskt doserar tvättmedlet? Det blir inte mer prylnördigt än så. Den ultimata presenten både för den som önskar hållbara produkter likväl som innovat-ion som tillför lite extra bekvämlighet i vardagen. Auto Dose doserar automatiskt rätt mängd och går självklart att styra med ThinQ-appen.

  1. Slimmad tvätt/tork (tex CV50V6S2EE)

En kombo-tvätttmaskin/torktumlare är det ultimata valet för den med litet badrum, eller kanske ultimata julklappen? En slimmad modell som denna får plats i de flesta hem. Med funktioner som TurboWash blir kläderna rena på under timmen. Steam-funktionen ångar dessutom kläderna och reducerar både skrynklor och allergener.

  1. Frys + kyl (tex GFM61MBCSF + GLM71MBCSF)

Efter månader av ensamhet är vi nog flera som ser fram emot stora fester och middagar. Inför jul och nyår är det många som kan uppleva att det är ont om plats i kylen. Då blir LG:s kylskåp och frys med extra stort utrymme det ultimata tillskottet i hemmet, och som grädde på moset – de är dessutom stilrena och snygga och fullmatade med smarta funktioner!

 

Relaterade Artiklar