Hem NYHETER OnePlus Nord: I stort sett allt du kan tänka dig

OnePlus Nord: I stort sett allt du kan tänka dig

Publicerat av: Redaktionen

OnePlus lanserar idag OnePlus Nord, den första produkten i en helt ny, mer prisvärd produktserie.

OnePlus Nord: I stort sett allt du kan tänka dig 4OnePlus Nord presenterades i världens första AR-smartphonelansering och har alla delar som utgör den ultimata telefonen: ett mångsidigt kamerasystem, en smidig användarupplevelse och den pålitliga OnePlus-kvaliteten.

– OnePlus Nord är en viktig milstolpe för OnePlus. Vi letar alltid efter nya sätt att dela den bästa tekniken med fler människor runt om i världen och vi är glada över att äntligen presentera en mer tillgänglig OnePlus-smartphone som självsäkert står tillsammans med andra produkter i OnePlus-familjen. OnePlus Nord kombinerar en flaggskeppskamera tillsammans med våra signaturfunktioner som 90 Hz Fluid Display, OxygenOS och Warp Charge 30T för att leverera den bästa möjliga smartphone-upplevelsen, säger Pete Lau, grundare och VD för OnePlus.

 Flaggskeppskamera

OnePlus Nord har samma 48 MP Sony IMX586-sensor som flaggskeppet OnePlus 8, komplett med en stor f / 1,75-bländare och optisk bildstabilisering (OIS) för att minska oskärpa i både foton och videor. Dessutom kommer Nord med en 8 MP ultra-vidvinkelkamera, en makrokamera och en djupsensor för att ge en mångsidig fotograferingsupplevelse.

Nightscape är nu tillgängligt på både den bakre huvudlinsen och i ultra-vidvinkelkameran, och möjliggör fantastiska nattbilder genom avancerad mjukvara och förbättrad bildbearbetning. Med Nightscape tar OnePlus Nord upp till nio olika bilder med olika exponeringar och väver dem tillsammans på några sekunder för att producera tydligare och ljusare foton.

Nord är den första OnePlus-enheten som har en dubbel uppsättning av kameror på framsidan. En 32 MP-huvudkamera, den högsta upplösning hittills på en OnePlus-telefon och fångar fantastiska selfies dag som natt. Den främre kameran stöder också högkvalitativ videoinspelning i 4K upp till 60 fps. Bredvid finns en 8 MP ultra-vidvinkelkamera på framsidan som erbjuder ett 105-graders synfält, vilket gör att användarna kan enkelt ta fantastiska gruppselfies.

Smooth upplevelse

OnePlus Nords 6.44″ Fluid AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz ger en enastående tittarupplevelse och förbättrad responstid för snabb touch-feedback. Oavsett om du surfar på webben eller bläddrar igenom foton, är varje touch smidigare och mer smooth. Nords skärm har också 2048 nivåer av automatisk ljusstyrka för smidigare ljusstyrkeövergångar.

Nord har Qualcomm® Snapdragon™ 765G 5G mobilplattform, som ger förbättrade processor-hastigheter, 30% snabbare grafikåtergivning än föregångaren, och en dedikerad AI-motor som hjälper till att leverera spelprestanda på bästa sätt. Med upp till 12 GB RAM-minne kommer Nord-användare att kunna uppleva mer krävande spel och multitasking utan problem.

I likhet med flaggskeppet OnePlus 8-serien, kommer Nord förinstallerad med OxygenOS 10.5, OnePlus senaste och snabbaste programvara ännu. OxygenOS 10.5 levereras komplett med funktioner som Dark Mode, Zen Mode och en komplett uppsättning anpassningsalternativ som låter användare justera allt från ikonformer till fingeravtrycksanimationer. OxygenOS är designad för att vara supersnabb och smidig och har nästan 300 kraftfulla programvaruoptimeringar som hjälper dig att få den ultimata smartphoneupplevelsen.

Allt annat användare älskar med OnePlus

OnePlus Nord stöder OnePlus signatur-Warp Charge 30T, som också finns på OnePlus flaggskeppsprodukter. Warp Charge 30T tar Nords 4115 mAh-batteri från 0% till 70% på bara en halvtimme. Med machine learning så förändrar Nord intelligent hur telefonen laddar över en natt för att minska tiden den tillför ström till batteriet, för att förbättra och förlänga batteriets livslängd.

Nord garanterar samma branschledande kvalitet som användare förväntar sig av OnePlus och har utsatts för samma noggranna och rigorösa laboratorietester som alla andra OnePlus-enheter.

I likhet med OnePlus flaggskeppsenheter kommer OnePlus Nord att få två års programuppdateringar och tre års säkerhetsuppdateringar.

Frigör din musik med OnePlus Buds

OnePlus Nord: I stort sett allt du kan tänka dig 5Förutom OnePlus Nord lanserade OnePlus också sina första true wireless hörlurar, OnePlus Buds. Hörlurarna balanserar vacker design, estetisk enkelhet, robust funktionalitet och en högkvalitativ ljudupplevelse till ett överkomligt pris.

Med Warp Charge-teknik ger en kort 10-minuters laddning av OnePlus-Buds i fodralet 10 timmars ljudupplevelse, medan en full laddning tillsammans med laddningsfodralet ger upp till 30 timmar av högkvalitativ musikuppspelning.

Med tre aktiva mikrofoner inbyggda i varje Bud för att minska omgivningsbuller och ger tydliga och skarpa röstinspelningar och samtal.

OnePlus Buds kommer också med Bass Boost och Dolby Atmos-stöd, som ger renare sång, djupare bas och rikare toner för en makalös ljudbild. Enkelt och snabbt kopplas hörlurarna med smartphones, särskilt OnePlus-enheter.

OnePlus Buds har också en IPX4-klassificering vilket gör det till en trogen följeslagare att ha under träningspass.

OnePlus Buds kommer att säljas för 999 SEK och kan förbeställas från och med den 21 juli, 17.00 svensk tid.

Pris och tillgänglighet

OnePlus Nord finns i två färger – Blue Marble och Grey Onyx.

OnePlus Nord kommer att finnas tillgänglig på http://onepl.us/Sweden från och med 4 augusti 2020

OnePlus Nord kommer först att gå att beställa genom ett online-pop-up-evenemang som börjar den 21 juli kl 16.30 svensk tid. OnePlus Nord Online-Pop-up ger användarna en chans att köpa Nord före allmän försäljning – det kommer också att finnas ett urval av varor för dem som lyckas köpa en OnePlus Nord Pop-Up Box. För mer information, besök www.oneplus.com/nord/popups.

OnePlus Nord kommer att finnas tillgänglig för förbeställning på Webhallen, Netonnet, Dustin, Inet, Elgiganten, Telia and Telenor från 21 juli kl 17.00 svensk tid.

  • OnePlus Nord Gray Onyx 8GB + 128GB – 4590 SEK
  • OnePlus Nord Blue Marble 8GB + 128GB – 4590 SEK
  • OnePlus Nord Gray Onyx 12GB + 256GB – 5590 SEK
  • OnePlus Nord Blue Marble 12GB + 256GB – 5590 SEK

Relaterade Artiklar