OneCo stöttar Missing People
Hem PRODUKTNYHETER OneCo stöttar Missing People med en WiFi-Väska

OneCo stöttar Missing People med en WiFi-Väska

Publicerat av: Redaktionen

OneCo har valt att stötta Missing People med en WiFi-Väska (OneCo WiFi On The Go) för att stärka deras sambandsmöjligheter och möjlighet att använda elektroniska hjälpmedel.

Missing Peoples sökinsatser är ofta ute i svårtillgänglig miljö där täckningen kan variera.

Väskan förstärker då inkommande signal och klarar av dubbla SIM-kort.

Utrustningen har en batteribackup och klarar att vara online en dag utan att behöva laddas. Den kan användas både för internet och WiFi-Calling, men kan även användas för att skicka data internt ute på plats. Data som t ex bilder och video från drönare eller värmekamera vilket är av stor nytta under Missing Peoples arbete.

OneCo stöttar Missing PeopleLedamot Martin Persson på Missing People i Västerbotten tror att detta kommer att öka deras möjligheter att använda framtida tekniska hjälpmedel:

”OneCo’s WiFi-Väska kommer att hjälpa oss inom Missing People när vi är ute på sökinsatser, då det är av stor vikt att kunna kommunicera med andra samt ladda ner vårt kartsystem och se våra sökare i realtid.”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>