Omniarch förstärker FlexibleFirst: Öppnar för ökad kunskapsdelning med leveranskontor i Norrköping
Hem NYHETER Omniarch förstärker FlexibleFirst: Öppnar nu för ökad kunskapsdelning med leveranskontor i Norrköping

Omniarch förstärker FlexibleFirst: Öppnar nu för ökad kunskapsdelning med leveranskontor i Norrköping

Publicerat av: Redaktionen

Omniarchs huvudkontor i Stockholm, kompletterat av Göteborg, erbjuder idag möjlighet för den som önskar att verka inom sin roll i en kreativ kontorsmiljö tillsammans med kollegor.

För att ytterligare främja flexible-first för medarbetare i primärt Östergötland och öka möjligheterna till att mötas i person erbjuder Omniarch nu ett leveranskontor i Norrköping.

Pandemins konsekvenser och myndigheternas uppmaningar om att skapa förutsättningar till arbete hemifrån har haft en stark inverkan på möjligheterna att arbeta tillsammans. Omniarch har likt många andra bolag under en långt tid haft en syn på arbetsplatsen som den där medarbetaren mår bra, förblir effektiv och samtidigt begränsar sina sociala kontakter.

Omniarch förstärker FlexibleFirst: Öppnar för ökad kunskapsdelning med leveranskontor i Norrköping

Fast där somliga nu förespråkar ett återtåg till kontoren vidhåller Omniarch nyttan med att även framgent erbjuda flexibilitet, en hybrid arbetsplats. Somliga av The Omniarchers kommer fortsätta att arbeta på distans, andra kommer i större utsträckning än tidigare att lämna hemmet och bege sig till ett kontor.

Vårt uppdrag som arbetsgivare är att möjliggöra för våra medarbetare att utifrån önskemål från varje medarbetare verka för att upprätthålla flexible-first, inte tvinga någon att arbeta på ett kontor:

– Vi har i var och en av alla medarbetare värdefull kompetens att vårda. Omniarch är ett bevis på att det går alldeles utmärkt att både växa ett bolag med flexible-first och att samtidigt nå framgång i att upprätthålla kärnvärden såsom kompetensdelning, motivation och glädje, säger Josefin Angelöv, nybliven Linköpings-bo och hos Omniarch nytillträdd som HR Manager.

Och en person som verkat inom Omniarch sen starten är bolagets medgrundare och vd Pelle Pettersson, som delar sin syn på värdet i att skapa olika möjligheter till att som enskild förbli effektiv och vilka möjligheter som fysiska kontor har:

– Vi fortsätter att erbjuda medarbetare att arbeta utifrån Flexible First och samtidigt värnar vi om våra värderingar. Hos oss vill vi att medarbetare aktivt delar med sig av insikter och erfarenheter. Detta har under 2020 och 2021 visat sig vara fullt möjligt i en helt digital miljö. När vi nu öppnar ett leveranskontor i Norrköping gör vi det med förhoppningen att skapa ytterligare en fysisk plats för fortsatt kunskapsutbyte kollegor emellan, avslutar Pelle Petterson.

Relaterade Artiklar