Obegränsad surf till alla företagare

Tre fortsätter att förenkla och förbättra företagsmarknaden.

Efter vårens lansering av det konkurrenskraftiga mobilabonnemanget 3Företag slopar Tre nu även alla bredbandsabonnemang och ersätter dem med ett enda – också det med obegränsad surf i Sverige och kraftigt sänkt pris.

När Tre tidigare i år ersatte alla företagsabonnemang för mobiltelefoni med ett enda ruskades telekommarknaden om och försäljningen ökade kraftigt på företagssidan. Nu tar Tre nästa steg i att förenkla företagskundernas vardag.

– Inför lanseringen av nya 3Företag såg vi att det företagare efterfrågar mest är enkelhet och kostnadskontroll. Det gensvar vi har fått i form av ökad försäljning bekräftar att det här är något som har saknats på marknaden. Med 3Företag Bredband kan vi förenkla och förbättra vardagen för ännu fler företagare, säger Sofia Krook, chef för företagsaffären på Tre.

Med start idag erbjuder Tre endast ett bredbandsabonnemang för företag, med obegränsad surf i Sverige, för det konkurrenskraftiga priset 249 kronor/månad exkl. moms.

– Många företagskunder som attraheras av Tre är innovativa entreprenörer som driver små- eller mellanstora företag. För dem är det superviktigt att ha en enkel och smidig mobil vardag. Vi fortsätter förenkla för Sveriges företagare till riktigt konkurrenskraftiga priser, säger Sofia Krook.