NYHET: Fler valmöjligheter till din matkasse
Hem NYHETER NYHET: Fler valmöjligheter till din matkasse

NYHET: Fler valmöjligheter till din matkasse

Publicerat av: Redaktionen

Årstidernas 100% ekologiska sortiment utökas med fler produkter och nu har flera nya tillval lanserats för kunderna som prenumererar på de populära gröna matkassarna.

NYHET: Fler valmöjligheter till din matkasse 2Tidigare har man kunnat beställa +FRUKT med sin matkasse, och då fått extra ekologisk frukt med sin leverans så att man slipper gå till affären och fylla på förrådet inför veckan. Allt blir levererat hem till dörren tillsammans med matkassen! Mängden frukt har anpassats efter matkassens storlek så att frukten räcker för hela veckan till så många personer som matkassen är för.

Nu har Årstiderna lanserat fyra nya tillval att välja mellan.

Det går nu att lägga till följande tillval:

Liksom frukten, är alla nya tillval anpassade efter matkassens storlek. De går också att beställa utan en matkasse, men kostar mindre om de köps tillsammans med en matkasseleverans.

Mejeriprodukterna kommer från anrika Öllingegård Mejeri, de läskande gröna juicerna från Frankly Juice. Alla grönsaker och frukter kommer från våra egna gårdar eller från våra passionerade leverantörer som vi har ett tätt samarbete med. Innehållet i tillvalen skiftar från vecka till vecka och det går alltid att se vad som är aktuellt för respektive vecka innan beställning – bara tryck på det lilla frågetecknet för att få upp en innehållsförteckning.

Precis som för matkassarna finns det ingen bindningstid för tillvalen och det går att göra enstaka beställningar eller prenumerera på tillval tillsammans med en matkasse. Tanken är att kunderna ska kunna slippa onödiga turer till affären och få en smidigare grön vardag med Årstidernas hjälp.

Relaterade Artiklar