Nya tado° V3+ Smart Thermostat för ett hälsosamt klimat i hemmet
Hem NYHETER Nya tado° V3+ Smart Thermostat för ett hälsosamt klimat i hemmet

Nya tado° V3+ Smart Thermostat för ett hälsosamt klimat i hemmet

Publicerat av: Redaktionen

Tado°, ledande inom klimatkontroll i hemmet, lanserar sin nya produktgeneration V3+ på IFA i Berlin idag.

Nya tado° V3+ Smart Thermostat för ett hälsosamt klimat i hemmet 2Med uppvärmningssäsongen runt hörnet låter den nya Smart Thermostat från tado° dig nu interagera med ditt hem mer intuitivt än någonsin tidigare.

Air Comfort

Den nya funktionen, Air Comfort, hjälper dig att uppnå en hälsosammare inomhusluft, förbättrad produktivitet och en bättre sömnkvalitet, för att du ska få ett större välbefinnande i hemmet. Denna funktion vägleder dig till en hälsosammare hemmiljö genom att ge dig insikt om luftkvalitén i hemmet och konkreta, meningsfulla och utförbara råd om hur du uppnår högre komfort samtidigt som du förebygger hälsorisker såsom mögel.

tado° ger dig råd i stil med, när och hur länge fönstren ska vara öppna samt hur luftfuktigheten kan sänkas. Rekommendationerna angående när du ska vädra vissa rum är baserade på såväl luftkvaliteten inomhus som utomhus i ditt närområde samt lokala väderprognoser och antalet personer som befinner sig i rummet. När till exempel luftföroreningar ökar under rusningstrafik eller pollennivån är förhöjd i ditt närområde, kommer tado° att vägleda dig hur och när du bör öppna fönstrena.

Ny app

Air Comfort funktionen ingår i en helt ny app för produktserien V3+. Den knyter samman en rad andra funktioner som hjälper användaren i sitt dagliga liv, som Geofencing, Weather Adaptation, Open Window Detection, Smart Schedule och Energy Savings Report. Appen är utformad så att kunderna enkelt kan skräddarsy den genom att aktivera de färdigheter som de vill använda. En Auto-Assist-funktion som ytterligare automatiserar klimatet i ditt smarta hem finns tillgänglig för 32 kr per månad eller för 269 kr per år.

Enkelhet, komfort och välbefinnande

“Vi är stolta över att lansera vår nya produktserie V3+, vilken ytterligare hjälper våra kunder att spara energi samtidigt som de njuter av ett bekvämt och hälsosamt hem”, säger Christian Deilmann, tado° medgrundare och CPO. “Alla är unika, det är därför som vi har lagt till möjligheten att skräddarsy appen så att den är intuitiv för alla att använda, och fungerar som din personliga klimatassistent.”

V3+ Starter Kit och tillbehör

V3 + Smart Thermostat Starter Kit kostar 2.299 Sek, och Smart Radiator Thermostat Starter Kit som nu levereras med en Smart Radiator Thermostat kostar 1.599 Sek. Ytterligare produkter i serien finns i singel och flerpack för att möjliggöra individuell rumskontroll. Då du sparar upp till 31% av dina uppvärmningskostnader betalar tado°s Smart Thermostat av sig inom ett år. tado° ger därför en 12 månaders energispargaranti, som ger kunderna möjligheten till full återbetalning det första året, villkorslöst.

Produktserien V3 + finns hos alla större återförsäljare samt på www.tado.com. Produktserien är dessutom fullt kompatibel med Apple HomeKit, Amazon Alexa och Google Assistant, vilket gör att v3+ sömlöst integrerar och förbättrar ditt smarta hem.

Relaterade Artiklar