Nya sladdlösa Dyson Outsize
Hem PRODUKTNYHETER Nya sladdlösa Dyson Outsize

Nya sladdlösa Dyson Outsize

Publicerat av: Redaktionen

En större maskin för större hem.

Nu lanseras nya sladdlösa dammsugaren Dyson Outsize™, en maskin speciellt designad för större hem.

Dammsugaren bygger på intelligensen, kraften och kapaciteten hos den sladdlösa dammsugaren Dyson V11 Absolute™ och har omarbetats för att rymma en 150 procent större behållare för damm och smuts, 25 procent större städmunstycke och utbytbara, nickel-kobolt-aluminium-batterier med upp till 120 minuters batteritid utan att mattas av – allt för att stödja längre städningar.

Dyson Outsize™-dammsugaren är optimerad för grundlig städning och erbjuder en ökad sugförmåga med 20 procent, tack vare Dyson Hyperdymium-motorn och 18 Dysoncykloner som skapar g-krafter på över 79,000 för att förflytta mikroskopiska partiklar som pollen, damm och bakterier till behållaren. Maskinens helt förseglade filtreringssystem fångar till 99,97procent upp partiklar så små som 0,3 mikroner och Dysons intelligenta DLS-teknologi optimerar städning och batteritid beroende på golvtyp.

– Efter att vi uppfann det sladdlösa formatet för tio år sedan har hemmastädning blivit snabbare och enklare för miljoner Dyson-ägare. Men våra ingenjörer nöjer sig inte. Efter omfattande forskning förstod vi att personer med större hem behövde en maskin med längre batteritid och en större behållare och som kunde städa grundligt och täcka större ytor. Med Dyson Outsize™ har vi kombinerat vår egen dammsugarteknologi med ett omarbetat städmunstycke, en hygienisk behållare och utbytbara batterier för en större och mer kraftfull maskin speciellt anpassad för större hem, säger John Churchill, VP Floorcare, Dyson.

Om Dyson Outsize™-dammsugaren:

Laseravläsning

Laseravläsare avslöjar dammpartiklar som är osynliga för ögat genom en precist vinklad grön laser integrerad i städmunstycket Fluffy.

Nya sladdlösa Dyson OutsizeDysons mest kraftfulla motor

Den sladdlösa dammsugaren Dyson OutsizeTM har en Dyson Hyperdymium-motor som snurrar 125,000 varv per minut. En trippel-diffuser optimerar balansen mellan kraft och kapacitet samtidigt som turbulens och ljud begränsas. Den ökade effektiviteten ger 20 procent mer sugkraft än sin föregångare.

Upp till 60 minuters sladdfri dammsugning på golv med Dysons mest kraftfulla batteri
Dysons mest kraftfulla batteripack har sju större celler av hög kapacitet med nickel-kobolt-aluminium-katoder som hjälper till att leverera bättre sugförmåga. Dyson OutsizeTM har två utbytbara batterikit som förlänger maskinens driftstid upp till 120 minuter, utan att kraften i städningen mattas av.

25 % bredare städmunstycke

Städmunstycket till Dyson V11 OutsizeTM är 32 cm brett. Tack vare detta kan dammsugaren täcka en större yta varje gång den passerar. Det betyder att du snabbare kan städa mer av ditt hem.

High Torque-städmunstycket med dynamisk belastningssensor
Det intelligenta DLS-systemet, som är unikt för High Torque-städmunstycket, detekterar nivån av motstånd i munstycket upp till 360 gånger per sekund och kommunicerar automatiskt med motorn och batteriets mikroprocessorer för att justera sugeffekten mellan matta och hårda golv. Detta innebär att mattor rengörs på djupet och att batteritiden kan förlängas för hårda golv.

Städmunstyckets styva nylonstrån borras djupare in i mattor vilket lösgör mer smuts, medan mjuka antistatiska kolfiberfilament avlägsnar fint damm från hårda golv. En integrerad digitalmotor roterar munstycket upp till 60 gånger per sekund.

150 % större behållare

Behållaren i Dyson Outsize™ har en kapacitet på 1,9 liter, 150 procent mer än den sladdlösa dammsugaren Dyson V11 Absolute™. Detta kan förebygga avbrott under städningen och underlätta städning under längre tid. Det ergonomiskt anpassade ”peka-och-skjut”-systemet gör det enkelt att tömma behållaren hygieniskt.

Avancerad filtrering
Exponering för damm och allergener kan påverka hälsan. Det helt förseglade filtreringssystemet i Dyson Outsize™ fångar in 99,97 procent av allergener så små som 0,3 mikroner, vilket ger renare luft. 18 cykloner, fyra mer än i Dyson V11™, genererar en g-kraft på mer än 79,000 vilket förflyttar mikroskopiska partiklar som pollen och bakterier in i behållaren.

Intelligent LCD-skärm med realtidsrapportering
LCD-skärmen på dammsugaren visar aktuell prestanda, inklusive valt läge och återstående användningstid. Detta ger användaren bättre kontroll över städningen. LCD-skärmen visar även när filtret behöver rengöras för att bibehålla optimal prestanda och informerar om eventuella blockeringar och hur man avlägsnar dem. Tack vare inbäddade magnetsensorer i filtersammansättningen kan skärmen också varna när filtret inte är korrekt anslutet.

Produktinformation
Dyson Outsize™ finns att köpa från vecka 29 på dyson.se. Rekommenderat cirkapris är 8 290 SEK.

Relaterade Artiklar