Nya Samsung Galaxy Book-serien nu i butiker
Hem PRODUKTNYHETER Nya Samsung Galaxy Book-serien nu i butiker

Nya Samsung Galaxy Book-serien nu i butiker

Publicerat av: Redaktionen

I slutet av april presenterade Samsung Galaxy Book, Galaxy Book Pro och Galaxy Book Pro 360 – den nya generationens datorer som kombinerar kraften i en PC med DNA:t från Samsung Galaxy smartphones. Idag är det säljstart för den nya serien.

– Vi är glada att Galaxy Book-serien äntligen finns ute svenska butiker. Vi är säkra på att användare snabbt kommer uppleva hur vi i denna serie kombinerat vår ledande erfarenhet av smartphones med prestandan i en PC, säger Fredrik Pantzar, Nordic Head of Division IM Connected Devices på Samsung Electronics Nordic.

Tre modeller, oändligt med möjligheter
Galaxy Book-serien består av Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Pro och Galaxy Book, vilka tillsammans täcker de behov olika användare kan tänkas ha. Oavsett om det gäller spel, bild- och videoredigering eller att arbeta på språng.

Galaxy Book Pro 360
Galaxy Book Pro 360 kommer i 13 eller 15-tumsversion och är utrustad med Super AMOLED-skärm, 11:e generationens Intel Core-processorer och Intel Iris Xe grafik. Med en vikt på 1,39 kg (15-tum) och 11,9 mm tunn är den dessutom designad för att enkelt kunna bära med sig. 13-tums versionen kommer dessutom finns tillgänglig med stöd för 5G uppkoppling. Galaxy Book Pro 360 13-tum med stöd för 5G kommer finnas tillgänglig i butik efter sommaren. Finns i färgerna Mystic Navy och Mystic Silver och har en pekskärm som går att vrida 360 grader med stöd för Samsung Galaxy S Pen. Rekommenderat pris är mellan 12.490 – 17.990 SEK.

Galaxy Book Pro
Galaxy Book Pro kommer också i 13 såväl som 15 tum och under den smidiga ytan finns 11:e generationens Intel Core-processor tillsammans med Intel Iris Xe grafik. Galaxy Book Pro är gjord för att bära med sig med en 13-tums modell som väger in på endast 0,88 kg. Med stöd för snabbladdning så blir arbetet på språng ännu smidigare. Finns i färgerna Mystic Blue och Mystic Silver. Rekommenderat pris är mellan 11.490 – 15.990 SEK.

Galaxy Book
Galaxy Book är med sina 15,4 mm och 1,59 kg både lätt och tunn. Den är skyddad i ett aluminumhölje med elegant finish. Dessutom har skärmen en ram på bara 5,4 mm som ger en fantastik vy vid såväl spel som när du surfar. Galaxy Book har ett 54Wh batteri som ger lång batteritid och mindre tid för avbrott. Den finns i färgen Mystic Silver. Rekommenderat pris är mellan 6.990 – 10.990 SEK.

Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Pro och Galaxy Book är tillgängliga hos utvalda återförsäljare från och med 14 maj. Priser kan variera beroende på konfiguration.

Relaterade Artiklar