Nya professionella 4K-skärmar med hög ljusstyrka ger skarp bild oavsett ljusförhållanden
Hem NYHETER Nya professionella 4K-skärmar med hög ljusstyrka ger skarp bild oavsett ljusförhållanden

Nya professionella 4K-skärmar med hög ljusstyrka ger skarp bild oavsett ljusförhållanden

Publicerat av: Redaktionen

SQ1H-serien från Panasonic är perfekt för detaljhandeln, offentliga informationstavlor och platser som brottas med starkt solljus.

Nya professionella 4K-skärmar med hög ljusstyrka ger skarp bild oavsett ljusförhållandenPanasonic presenterar idag SQ1H-serien bestående av extremt ljusstarka 4K-professionella skärmar, som kommer att finnas tillgängliga från mars 2021.

Skärmarna som är av IPS-typ finns i två stora, snygga och eleganta skärmstorlekar: 75 och 86-tum. Med en ljusstyrka på 1500 cd/m² respektive 1200 cd/m² är skärmarna idealiska för skyltfönster eller i avancerade skyltningslösningar inom detaljhandeln.

Dessutom kan de användas i företagsmiljöer med starkt solljus som atrium, lobby eller mötesrum med glasväggar – platser där vanliga skärmar kan vara svåranvända på grund av bländning från solen.

När det behövs drift dygnet runt är de viktigaste kraven för en professionell bildskärm att den totala ägarkostnaden är låg, att bildskärmen har låg strömförbrukning och att dess användningsområden är flexibla. SQ1H-serien är utrustad med ljussensorer som automatiskt justerar bakgrundsbelysningsnivån efter ljusförhållandena med möjlighet till tre inställningar – stark, måttlig och låg. Skärmarna har också ett ”långt livsläge” som kan justera bakgrundsbelysningens ljusstyrka för att förlänga panelens livslängd.

Skärmarna har alla premiumfunktioner i Panasonics befintliga SQ1-serie, vilket borgar för utmärkt skärmkvalitet, flexibilitet och funktionalitet. Den inkluderar HDR- och BT.2020-emulering samt 12-segments färghantering som levererar visuellt fängslande 4K-bilder med oerhört  god kontrast – ett måste för att fånga intresset hos förbipasserande.

Ett brett utbud av skärm- och andra anslutningsalternativ säkerställer att innehåll kan delas enkelt och snabbt via en rad framtidssäkra metoder, inklusive möjligheten att spela 4K-innehåll via USB- och PiP-funktion (Bild-i-bild). Skärmarna har också en Intel® SDM-kortplats som med fördel kan användas i en mängd olika kommersiella sammanhang – bland annat  som en inbyggd dator för digital skyltning, ett 12G-SDI-terminalkort för broadcast och evenemang samt som en mottagare för användning med Panasonics nya trådlösa presentationssystem PressIT.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>