Nya professionella 4K-displayer från Panasonic
Hem NYHETER Nya professionella 4K-displayer från Panasonic

Nya professionella 4K-displayer från Panasonic

Publicerat av: Redaktionen

På InfoComm-mässan 2018 i Las Vegas introducerade Panasonic Business en ny professionell 4K-displayserie.

Nya professionella 4K-displayer från Panasonic 24K-skärmarna kommer i 86- och 98-tumsmodeller med 500 cd/m2 ljusstyrka och erbjuder en utmärkt lösning för digital skyltning eller för användning i företags-, klassrums- och detaljhandelsmiljöer.

SQ1-serien, som visades upp för första gången på InfoComm-mässan, har en lätt, smidig och elegant design med en ljusstark och effektiv panel för utmärkt synlighet och 24/7-drift.

Serien kombinerar mycket goda bildprestandaegenskaper med god anpassningsbarhet och hög effektivitet och är byggda för fristående eller nätverksansluten skyltning. De två skärmarna inkluderar Intel Smart Display Module (SDM) för förbättrad bearbetnings- och integrationskapacitet.

SQ1-serien kompletterar EQ1-serien med sex 4K professionella displayer av ingångsklass, från 43 till 86 tum, som introducerades på ISE 2018. EQ1-serien erbjuder 4K-upplösning för högupplösta bilder med 350 cd/m2 ljusstyrka, vilket gör den till en kostnadseffektiv lösning för offentliga utrymmen, som t ex butiker, företagsmötesrum och klassrum.

EQ1-serien blir tillgänglig under hösten 2018, medan SQ1-serien väntas bli tillgänglig i december 2018.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>