NYA PANASONIC TOUGHBOOK 55 ÄR HÄR
Hem PRODUKTNYHETER NYA PANASONIC TOUGHBOOK 55 ÄR HÄR

NYA PANASONIC TOUGHBOOK 55 ÄR HÄR

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic presenterar idag den senaste versionen av sin bärbara TOUGHBOOK 55 – lika mångsidig som alltid men nu med förbättrad prestanda, anslutningsmöjligheter och säkerhet.

När den lanserades 2019 satte TOUGHBOOK 55 ett nytt riktmärke för mobila datorer genom att göra det möjligt för användare att anpassa sin enhetet för diverse uppgifter.

Den senaste versionen av TOUGHBOOK 55 bygger vidare på detta modulära koncept men har uppdaterats med den senaste tekniken som gör den idealisk för användare inom fälttjänst, fordon, räddnings- och säkerhetstjänst.

Kommunikation på resande fot har underlättats rejält tack vare eSim och 4G-kompatibel Dual Sim. Bland ytterligare kommunikationsförbättringar som gör enheten framtidssäker märks den senaste WiFi-tekniken (Intel® Wireless 6 AX201) samt stöd för både Bluetooth 5.1 och ThunderboltTM 4.

För att underlätta hanteringen av prestandakrävande program (exempelvis CAD-lösningar) har prestandan ökat med upp till 19% tack vare den 11:e generationens Intel® CoreTM i5-1145G7-processor (med Intel vPro®-teknik). Lagringen har förbättrats med NVMe OPAL SSD, som självkrypterar i realtid, frigör bearbetningskapacitet och erbjuder förbättrat dataskydd till informationskänsliga industrier som räddningstjänster, säkerhetsstyrkor och försvar. För att göra enheten ännu säkrare är den också utrustad med Microsoft Secured-core PC-teknik.

Mångsidig på riktigt

NYA PANASONIC TOUGHBOOK 55 ÄR HÄRTOUGHBOOK 55 hanterar även mer krävande grafik tack vare Intel® Iris® Xe Graphics (kräver dubbla RAM-moduler). Användare kan också konfigurera enheten på resande fot för att passa förändrade jobbkrav. En smartkortläsare, ytterligare lagringsutrymme eller en DVD- eller Blu-Ray-modul kan smidigt kopplas in i den inbyggda universalporten. Dessutom kan den främre expansionsporten användas för att snabbt ansluta exempelvis en fingeravtrycksläsare, HF-RFID/vanlig smartkortläsare eller ett extra batteri. För hållbarhet och kostnadseffektivitet förblir all kringutrustning som används med den första generationen TOUGHBOOK 55 kompatibla med den senaste enheten.

”Bärbara TOUGHBOOK 55 var en verklig revolution när den kom och introducerade nya nivåer för flexibilitet, produktivitet och hållbarhet. Denna uppdaterade generation kommer att ytterligare förstärka det ryktet ”, säger Dirk Weigelt, Senior Product Marketing Manager på Panasonic Mobile Solutions Business.

”Användare kan anpassa sin enhet när de är på resande fot för att passa de behov jobbet just då kräver. Köpare kan investera i enheten med vetskap om att den har flexibiliteten att anpassa sig till företagets och arbetskraftens förändrade behov på lång sikt. ”

TOUGHBOOK 55 är lätt (2,08 kg), tunn (32,8 mm) och portabel tack vare sitt premiumdesignade handtag. Den har en förbättrad Ingress Protection Rating (IP53) mot damm och vattenstänk och är skyddad mot fall upp till 91 cm.* Den fungerar i temperaturer från -29 ° C till +60 ° C*.

Med en batterilivslängd på upp till 19 timmar och en utökad kapacitet på 38 timmar (vid bruk av ett hot-swap-batteri) fungerar TOUGHBOOK 55 minst sagt länge.

Relaterade Artiklar