Nya möjligheter till svalka hos NetOnNet
Hem E-HANDEL Nya möjligheter till svalka hos NetOnNet

Nya möjligheter till svalka hos NetOnNet

Publicerat av: Redaktionen

Rapporter om värmebölja och värmerekord har duggat tätt sen maj månad, när värmen och sommaren glädjande nog kom tidigare än förväntat.

Nya möjligheter till svalka hos NetOnNet 1

Nu har NetOnNet lyckats säkra ny leverans av några tusen fläktar som kommer in i början av vecka 30.

Överallt gapar hyllor och lager tomma på fläktar och AC och efterfrågan på svalka är större än någonsin. Nu har NetOnNet lyckats säkra ny leverans av några tusen fläktar som kommer in i början av vecka 30.

Sen värmen slog till och behovet efter svalka tilltagit har allt fler kunder sökt sig till NetOnNet i jakten på fläktar och AC. Nästan varannan fråga till NetOnNets kundtjänst och medarbetare i Lagershopparna handlar om fläktar och AC.

− Jämfört med maj-juli 2017 så är årets tillväxt enorm. Vi har mer än fyrdubblat försäljningen av AC i såväl antal som omsättning för perioden maj-juli 2018 jämfört med samma period 2017. Sett till antal så är bord- och golvfläktar populärast bland kunderna, där har vi sålt nästan fyra gånger så många fläktar i år jämfört med föregående år, säger Nora Ay, PR- & kommunikationschef NetOnNet AB.

− Våra inköpare och vår logistikavdelning har gjort ett oerhört fint arbete med att förhandla och planera för att säkerställa rätt volymer av fläktar och AC och trots att de tog i som aldrig förr så gapar även våra Lagerhyllor tomma i nuläget. Men nu har de lyckats säkra upp en ny leverans av fler fläktar, och i början av vecka 30 så landar ett par tusen fläktar på NetOnNets lager. Detta innebär att vi glädjande kan erbjuda ännu fler kunder möjlighet att svalka sig i sommarvärmen, avslutar Nora Ay.

Relaterade Artiklar