Nya elitettan.se ska ge fansen bättre fotbollsupplevelse
Hem GAMINGE-SPORT Nya elitettan.se ska ge fansen bättre fotbollsupplevelse

Nya elitettan.se ska ge fansen bättre fotbollsupplevelse

Publicerat av: Redaktionen

Medan fotbolls-VM 2019 spelades uppdaterades webbupplevelsen för obosdamallsvenskan.se när man tillsammans med Sportality skapade en sida där rörligt material från sändningarna och redaktionellt material presenteras i en helt ny miljö.

Nya elitettan.se ska ge fansen bättre fotbollsupplevelse

Under torsdagen lanserades motsvarande sida för Elitettan vilket innebär att läsare och tittare får en helt ny tillgång till rörligt material som intervjuer, reportage och highlights från Sportexpressenplays sändningar av ligans matcher.

“- Intresset för Elitettan har ökat enormt de senaste åren, inte minst genom Sportexpressens sändningar, och därför var behovet av en uppfräschning av ligans hemsida stor. När OBOS Damallsvenskans hemsida förnyades ökade trafiken enormt och jag är säker på att samma kommer ske för Elitettan. Nu kommer vi att kunna ge fansen en helt ny upplevelse med klipp från matcherna, studiomagasin och mycket annat man frågat efter vilket är mycket glädjande och efterlängtat”, säger Thomas Westlund, Projektledare kommunikation på Elitfotboll Dam.

Sidan kommer att utvecklas med tiden och målet är att kunna utöka statistiken runt matcher och spelare.

De båda ligasidorna har utvecklats tillsammans med Sportality som idag jobbar nära nio ligor i Skandinavien, bl.a. Svenska Hockeyligan (SHL) och Elitserien i Speedway (ESS).

Relaterade Artiklar