Ny surfplatta för extrema miljöer
Hem PRODUKTNYHETER Ny surfplatta från Dell Technologies för extrema miljöer

Ny surfplatta från Dell Technologies för extrema miljöer

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies presenterar en ny version av surfplattan 7230 Rugged Extreme, som har bättre batteritid, mer skärmyta och fler anslutningsmöjligheter.

Den kommer också med en rad nya och förbättrade tillbehör, som magnetiskt fäste som gör att den kan fästas på valfri yta och aktiv penna. 

Den nya premiumsurfplattan är skapad för profesionella användare i extrema miljöer. Det är den lättaste och mest kraftfulla robusta 12-tums surfplattan hittills från Dell. Med fokus på personer som kräver pålitlig utrustning, med robust design och rätt säkerhetsfunktioner, passar den exempelvis militär och stadsledningar som behöver hantera känslig information.

Hög batteritid och låg vikt

Surfplattan har dessutom en ökad batteritid, med upp till 20 timmar, och är fall- och temperaturtestad för att klara de mest ansträngande miljöerna. Med en vikt på knappt 1,3 kilo är surfplattan smidig ute i fält, samtidigt som den levererar hög prestanda med 12:e generationens Intel Core upp till i7-processorer med integrerad Iris Xe-grafik. Trots sin lätta vikt ger den upp till 20 timmars batteritid med dubbla hot-swap-batterier för kontinuerlig drift av enheten.

Den nya modellen har också 13 procent mer aktiv skärmyta än föregående generation och

kan användas i direkt solljus med en ljusstyrka på upp till 1200 nits, vilket möjliggör optimal skärminteraktivitet med ett 16:10 bildförhållande. Ny Wi-Fi 6E-kapacitet med dubbla bredbandsstöd möjliggör högre hastigheter, och surfplattaportar kan konfigureras för simultan anslutning till Wi-Fi, GPS och WWAN för snabbare och effektivare datadelning.

Infraröd ansiktsigenkänning

När det kommer till säkerhetsfunktioner kommer den förinstallerad med Dell TPM 2.0 ControlVault, infraröd kamera för Microsoft Windows Hello ansiktsigenkänning och tillvalsfunktioner som en fingeravtrycksläsare, en löstagbar SSD för att ta med dig känslig data samt en smartkortsläsare.

Dessutom presenterade Dell nya och förbättrade tillbehör, byggda för att matcha surfplattans hållbarhet och stödja användning i ett brett spektrum av miljöer. Här är några av tillbehören:

  • Ny surfplatta för extrema miljöerNytt avtagbart tangentbord
  • Aktiv penna för att ytterligare förbättra skärmens interaktivitet
  • Roterande handrem och axelrem byggda med hållbara och rengöringsbara material
  • Magnetisk fäste som gör det möjligt för användare att fästa surfplattan på valfri yta
  • Styvt handtag som stödjer lätt rörlighet och är vändbart

Pris för Latitude 7230 Rugged Extreme är ännu inte bekräftat.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar