HP lanserar nya Pavilion laptops
Hem LEVERANTÖRERHEWLETT PACKARD Ny HP lansering: Pavilion laptops

Ny HP lansering: Pavilion laptops

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenterar HP den nya uppsättningen av den populära Pavilion serien; HP Pavilion Plus 14 och Pavilion Plus 16:

  • De senaste processorerna från Intel (14 och 16) och AMD (endast Pavilion 14).

  • Chassi i metall med flera eleganta färgval, skapat för bärbarhet och hållbarhet. Serien är gjord av 20 % återvunnen plast och 50 % återvunnen metall, är EPEAT Gold-registrerad och ENERGY STAR-certifierad.

  • Grafik för spel, underhållning och presentationer på Eyesafe-certifierad display, ett tangentbord med stort typsnitt och hög kontrast för bättre synlighet.

  • Intuitiva verktyg för digitala möten, som en 5MP-kamera med dual array-mikrofon och manuell kameraslutare för dåliga hårdagar. Snabbt och säker inloggning med uppdaterad Windows Hello ansiktsigenkänning.

Pavilion Plus 14 är konstruerad för ett liv i rörelse och levererar levande upplevelser. IMAX-förbättrad skärmprestanda upp till OLED på 2,8K och upp till 13 timmars batteritid. Plus 14 kommer i två utföranden som drivs av upp till 13:e generationens Intel Core i7-processorer respektive AMD Ryzen 7 7840H. På bärbara Pavilion Plus-datorer med Intel-processorer (14 tum och 16 tum) ger Intel Unison sömlös anslutning till bärbara datorer med vilken telefon som helst så att du kan hålla dig uppdaterad och ha kontroll över alla enheter. Exklusivt för AMD-versionen är att AI låser upp de anslutande videokonferensfunktionerna i Windows Studio Effects och fler innovativa funktioner över tid tack vare AMD Ryzen AI – den enda dedikerade AI-motorn och x86 Windows-processorn.

Pavilion Plus 16 har en 16-tums 2,5K WQXGA-skärm med Intel EVO-certifierad design med 13:e generationens Intel Core i7-processor för att hantera alla uppgifter på en mer uppslukande skärm. NVIDIA RTX 3050-grafik ger prestanda även i krävande spel. Skärmen har också en flexibel uppdateringsfrekvens på 120 Hz och optimerar upplösningen och maximerad energieffektivitet vilket gör att Plus 16 har en batteritid på upp till 11 timmar.

HP lanserar nya Pavilion laptops

Priser och tillgänglighet:
  • HP Pavilion Plus 14 förväntas bli tillgänglig i oktober i färgerna Natural Silver, Moonlight Blue och Tranquil Pink till ett pris från 9999 SEK ink moms.
  • HP Pavilion Plus 16 förväntas bli tillgänglig i januari i färgerna Natural Silver och Warm Gold till ett pris närmare säljstart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar