Glöggnyhet från Grönstedts – bäst i test!
Hem TRENDER Ny glögg från Grönstedts – bäst i test!

Ny glögg från Grönstedts – bäst i test!

Publicerat av: Redaktionen

Grönstedts glögg – fick ”bäst i test” när årets bästa nya glögg utsågs

Full pott med 5 av 5 möjliga poäng från Aftonbladets provningspanel, det är ett fint omdöme som Grönstedts Starkvinsglögg fått.

År 1895 skapade Grönstedts grundare Johan Daniel Grönstedt sitt klassiska recept på glögg och i år lanseras glöggen för första gången på 127 år.

Aftonbladet skriver i sin recension* att ”Det här är en riktig rödvinsglögg. Här känns alkoholen, man ska nog ta det lite försiktigt med den här. Smakar som glögg ska men mer vuxet. Ingen sliskighet alls och har en fin färg.”

Glöggnyhet från Grönstedts – bäst i test!

– Vi är mycket stolta att kunna presentera Grönstedts Starkvinsglögg nu till jul, en riktigt klassisk stil som vi tror många kommer att tycka om, säger Jens Henricson, produktchef för Grönstedts på Galatea.

Glöggen finns i cirka 160 butiker, se butikstillgänglighet här och beställ på Systembolaget om den inte finns i din butik: https://www.systembolaget.se/produkt/vin/gronstedts-3801601/

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>